Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Πράσινες επιδοτήσεις για όλα τα ακίνητα», κυκλοφορεί από το Σάββατο η Realnews.Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» αλλάζει και γίνεται μόνιμο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– 500 εκατ. € τον χρόνο για ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων.

-Oλο το σχέδιο των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης για τη χρηματοδότηση εργασιών σε κατοικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες και δημόσια κτίρια.

-Εξετάζεται αν το ανώτατο εισοδηματικό κριτήριο μπορεί να φτάσει τα 70.000 ευρώ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η οικονομία στον πυρετό του κορωνοϊού. Ο πανικός βλάπτει σοβαρά την υγεία της.

Μιλούν στην «R»: Στέλλα Κυριακίδου, επίτροπος Υγείας της Ε.Ε., Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής στο LSE.

Γράφουν: Π. Λιαργκόβας, Π. Πετράκης, Δ. Χιόνης, Γ. Χαλικιάς, Κ. Μίχαλος, Β. Κορκίδης, Ν. Ροδόπουλος, Γρ. Τάσιος, Γ. Κωνσταντόπουλος.

– Γαλλικά φτερά για την Πολεμική μας Αεροπορία. Μετά τις φρεγάτες Belharra, στο τραπέζι και η πιθανότητα αγοράς αεροσκαφών Rafale.

– Προσφυγικό: Ακυρες οι 3 στις 5 αιτήσεις ασύλου. Με τον νέο νόμο, χιλιάδες μετανάστες πρέπει να επιστρέψουν στην Τουρκία.

– Αγώνας δρόμου για την έκδοση 250.200 συντάξεων. Το χρονοδιάγραμμα που έχει καταρτίσει το υπουργείο Εργασίας για την αποπληρωμή τους.

– Επική πρόκριση για τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι άλωσαν το Λονδίνο επικρατώντας με 2-1 της Αρσεναλ στην παράταση και πέρασαν στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

– «Φύγαμε χωρίς να κοιτάξουμε πίσω». Τι κατέθεσε η 20χρονη συνοδηγός της Corvette που τραυμάτισε θανάσιμα τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα.

– ΞΥΝΗ κατάληξη με εκφοβισμό. Μετά τις πλαστές ενημερότητες και τα εκατομμύρια ευρώ που οφείλονται σε ΙΚΑ και Δημόσιο, σειρά έχει τώρα ο εκφοβισμός δημοσίων υπαλλήλων από το ΙΚΕ ΞΥΝΗ.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

Από την κρίση, σε τροχιά γάμου. Η Ευ. Δημητροπούλου και ο Δ. Ρουσσέτος ευτυχούν μαζί. Η λαμπερή ηθοποιός και ο ταλαντούχος γλύπτης είδαν τη σχέση τους να δοκιμάζεται, αλλά τελικά έδιωξαν τα γκρίζα σύννεφα και προχωρούν με πιο αποφασιστικά βήματα.

– Κώστας Βουτσάς – Ο αιώνιος έφηβος που χάριζε γέλιο. Ο σπουδαίος κωμικός, που μας «πλούτισε» με τις μοναδικές ερμηνείες του στο θέατρο, στο σινεμά και στην τηλεόραση για επτά δεκαετίες, έφυγε αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό.

– Νέα σύντροφος για τον Ευθύμη. Ο Ευ. Ζησάκης βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της πανέμορφης συναδέλφου του Χρύσας Παπαλελούδη, την οποία γνώρισε στην παράσταση όπου παίζουν μαζί.

– Απόδραση στο Μπάνσκο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε δώρο στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη ένα μαγευτικό ταξίδι στο χιονισμένο θέρετρο της Βουλγαρίας.

– Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Με κέντρισε πολύ το Τρίτο στεφάνι».

– Σαφάρι στην άγρια φύση. Η πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος απόλαυσαν τις ομορφιές της Μαύρης Ηπείρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ