Η Realnews σήμερα 19/1/2020

Με τίτλο: «Τι κερδίζουν οι συνταξιούχοι» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα παρουσιάζει το νέο ασφαλιστικό.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αναλυτικοί πινάκες και παραδείγματα για τα ποσοστά αναπλήρωσης.

Γιάννης Βρούτσης στη Realnews: «Θα δοθούν αυξήσεις σε περισσότερους από 1 εκατ. δικαιούχους κύριων και επικουρικών συντάξεων».

– Το νέο νομοσχέδιο τίθεται άμεσα σε δημόσια διαβούλευση και αναμένεται να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

– Oσοι έχουν πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης θα λάβουν αύξηση από 12 έως 252 ευρώ τον μήνα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Ολα όσα δεν γνωρίζαμε για τη νέα Πρόεδρο. Το παρασκήνιο της προεδρικής εκλογής και τα επόμενα βήματα.

– Στη Χάγη μόνο για την ανατολική Μεσόγειο. Τι συζητήθηκε στις συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς. Γράφουν: Κ. Φίλης, Αθ. Δρούγος, Π. Λιάκουρας, Κ. Υφαντης.

– Διάσκεψη για τη Λιβύη. Εκβιασμός του σουλτάνου πίσω από τον αποκλεισμό της Ελλάδας!

– Σε παράκρουση ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στην Τουρκία. Πιέζει τον Ερντογάν να διεκδικήσει και την Κρήτη! Οι κωμικοί ισχυρισμοί του Κιλιτσντάρογλου ότι… μόνο τα Χανιά είναι ελληνικά!

– Μιλούν στην «R» Τάκης Θεοδωρικάκος, Χρήστος Σπίρτζης.

– Πώς να ρυθμίσετε τα χρέη σε εφορία και τράπεζες. Οδηγός επιβίωσης για όλους τους οφειλέτες.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Χώρισε και πάει… Χόλιγουντ. Ελ. Φουρέιρα – Αλ. Μποτία: Δεν είναι πια μαζί. Η σαγηνευτική τραγουδίστρια έριξε αυλαία στον έρωτά της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και σύντομα ανοίγει… τα φτερά της για το Λος Αντζελες.

– Νέος σύντροφος για τη Χριστίνα. Η αθλητικογράφος Χρ. Βραχάλη εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με τον νεαρό τραγουδιστή Νίκο Φάρφα.

– Ολη η αλήθεια για τη Μικαέλα. Η Μ. Φωτιάδη απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη, ξεκαθαρίζοντας στον φιλικό της κύκλο πως εκείνος δεν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με την Εύη Ιωαννίδου.

– «Στον δρόμο με φωνάζουν… Δούκα!» Ο Λεωνίδας Κακούρης, που εντυπωσιάζει στις «Αγριες μέλισσες» ως Δ. Σεβαστός, μιλά στην «R» για όλα.

– Σοβαρεύει το ειδύλλιο. Ο Τεό Νιάρχος δεν σταματά να δείχνει τον μεγάλο έρωτά του στην καλλονή σύντροφό του Καμίλ Ρόου, που λάμπει στο πλευρό του.

– Νένα Μεντή: «Στο θέατρο υπάρχει ζήλια και κακία».

– Η μελωδία της ευτυχίας. Η Στεφανία Λυμπερακάκη, που είναι φαβορί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, είναι ερωτευμένη με τον Ολλανδό Γιάνες Χέιβελμανς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ