Η Realnews που κυκλοφορεί (9/7/23)

Με τίτλο: «Επιστροφή ΦΠΑ μέσα σε 24 ώρες!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το μέτρο που προωθεί η κυβέρνηση για να τονωθεί η ρευστότητα στην αγορά.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ενός νέου πληροφοριακού συστήματος, το οποίο θα διενεργεί αυτόματες διασταυρώσεις στις συναλλαγές επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

– Ποια κριτήρια θα πρέπει να πληρούν οι δικαιούχοι ώστε να λαμβάνουν επιστροφές φόρων με διαδικασίες – εξπρές.

– Διατηρείται έως το τέλος του έτους ο χαμηλός συντελεστής ΦΠΑ σε καφέ, μη αλκοολούχα ποτά, κινηματογράφους, γυμναστήρια, σχολές χορού, μεταφορές και στο τουριστικό πακέτο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το μεγάλο παζάρι στο ΝΑΤΟ. Πώς προετοιμάζεται η Αθήνα για το ραντεβού Μητσοτάκη – Ερντογάν στο Βίλνιους. Σκληρό πόκερ του Τούρκου Προέδρου, που ζητά ανταλλάγματα από τις ΗΠΑ προκειμένου να δώσει το «πράσινο φως» για την ένταξη της Σουηδίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

– ΣΥΡΙΖΑ σε… νευρική κρίση! Η δύσκολη εξίσωση για την εκλογή νέου προέδρου. Καυτή εβδομάδα στην Κουμουνδούρου μέχρι τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις για την προεδρική εκλογή. Οι υποψήφιοι και οι συμμαχίες. Το παρασκήνιο της παραίτησης της Πόπης Τσαπανίδου.

– Αποχώρηση Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου». Η στρατηγική της Χαριλάου Τρικούπη μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

– Τα νέα όπλα στη μάχη κατά της ακρίβειας. Τέσσερις παρεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν οι ανατιμήσεις και η αισχροκέρδεια.

– Μιλούν στην «R»: Νίκος Παππάς, Νότης Μηταράκης.

– «Κιβωτός του Κόσμου»: Η απολογία του πατρός Αντωνίου και η κατάθεση του Πάνου Μουζουράκη! Σοβαρές ενδείξεις ενοχής για τον ιερέα βλέπουν οι εισαγγελείς στο πόρισμά τους.

– Αυθαιρεσίες στη Μύκονο: Ερευνα για κύκλωμα που χορηγούσε πλαστές βεβαιώσεις για πολυτελείς βίλες.

– Φρίκη στον Κολωνό: Απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη 12χρονη. Τι λέει ο εισαγγελέας στην πρότασή του για την παραπομπή του Ηλία Μίχου και άλλων 25 κατηγορουμένων σε δίκη.realnews

Δείτε το σποτ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ