Η Realnews σήμερα 26/8/2018

Η εφημερίδα αναφέρεται σε λίστα με 50 ύποπτα σκάφη που πλέουν στα χωρικά μας ύδατα και στο σκηνικό «ψυχρού πολέμου» Αμερικής – Ρωσίας στις ελληνικές θάλασσες.

Η Realnews αποκαλύπτει ότι:

– Στοιχεία για αλιευτικά, ιστιοπλοϊκά, αλλά και σκάφη αναψυχής που συλλέγουν πληροφορίες στην περιοχή έχουν σταλεί από το ΝΑΤΟ στο Λιμενικό Σώμα και στο Πολεμικό Ναυτικό.

– Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, δεν παρακολουθούν μόνο ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες, αλλά κυρίως τις κινήσεις των Αμερικανών, που αυτή την περίοδο είναι έντονες στην ελληνική επικράτεια.

Ρεπορτάζ για την αυξημένη κινητικότητα των ρωσικών υπηρεσιών στα Βαλκάνια.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– 1 ναι και 2 όχι από τις Βρυξέλλες για τις παροχές. Τι διαμηνύουν στην Αθήνα οι δανειστές για τις περικοπές των συντάξεων, τον κατώτατο μισθό και τις συλλογικές συμβάσεις.

– Φοβούνται τον Ερντογάν: 1.101 Τούρκοι ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα μέσα σε 60 ημέρες.

– 34 ημέρες μετά την τραγωδία: 6 ανοιχτές πληγές στο Μάτι.

– Τα αγκάθια του ανασχηματισμού και τα νέα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι.

– Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η εφαρμογή του μέτρου των συντάξεων δεν είναι αναγκαία».

– Νίκος Δένδιας: «Χωρίς αιδώ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ υπόσχονται στους πάντες τα πάντα».

– Πέντε παρεμβάσεις για να ανοίξει τις πύλες της η Αμφίπολη. Το μνημείο στον λόφο Καστά θα είναι επισκέψιμο μέχρι τις αρχές του 2020.

– 55 επιχειρηματικοί κολοσσοί των ΗΠΑ «ψηφίζουν» Ελλάδα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ταξίδι – αστραπή για χάρη της Ελένης. Ερωτική απόδραση για Φουρέιρα – Μποτία στη Μύκονο. Ο ποδοσφαιριστής «ξέφυγε» για λίγο από τις υποχρεώσεις του στην ομάδα Αλ Χιλάλ και «πέταξε» στο Νησί των Ανέμων, για να χαρεί τη φλογερή σύντροφό του.

– «Επίσημη αγαπημένη». Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε θαλάσσια σπορ στην παραλία Κουκουναριές, έχοντας στο πλάι του τη σύντροφό του Γουέντι Κόνελι και τις κόρες τους, Μαργαρίτα και Μελίνα.

– Ερωτας… 27 καρατίων. Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του εικοσιεπτάχρονου Νάσου Αναστασόπουλου, με τον οποίο έκανε ξέγνοιαστες διακοπές στη Μάνη και στη Νάξο.

-Ενας πρίγκιπας… ζεν πρεμιέ! Ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος, εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και γιος του πρίγκιπα Παύλου, έκαψε γυναικείες καρδιές στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου.

– Χαμογελά ξανά. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου γύρισε σελίδα μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της.

– Ντύνεται νύφη. Η Νατάσσα Μποφίλιου σε λίγες ημέρες παντρεύεται τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Κορτσέλη.

– Ο πελαργός φέρνει αγόρι. Η Λένα Παπαληγούρα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πηγές μας τη θέλουν να περιμένει, μαζί με τον Ακη Πάντο, τον γιο τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ