Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Ποινικές διώξεις με ονοματεπώνυμο», κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι έρχονται μέσα στον Σεπτέμβριο και ότι στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης είναι ηγετικά στελέχη της αυτοδιοίκησης και του κρατικού μηχανισμού για την τραγωδία στην ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews:

  • Σε συγκεκριμένα πρόσωπα για συγκεκριμένα αδικήματα επικεντρώνεται η δικαστική έρευνα που διενεργούν οι εισαγγελείς για τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.
  • Δικαστικές πηγές σημειώνουν με έμφαση: «Θα υπάρξουν ονοματεπώνυμα. Οσοι, με τα λάθη και τις παραλείψεις τους, οδήγησαν στον θάνατο δεκάδες συνανθρώπους μας θα κληθούν να λογοδοτήσουν».

Η εφημερίδα φέρνει στο φως τον χάρτη των αυθαιρέτων σε όλη τη χώρα και τις εντολές κατεδάφισης που έχουν δοθεί στις αποκεντρωμένες διοικήσεις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

-Πότε θα δοθούν οι εκκρεμείς συντάξεις. Το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Εργασίας για την έκδοση 43.747 κύριων, 90.000 επικουρικών και 28.542 εφάπαξ.

– Ασκήσεις επί χάρτου για τον ανασχηματισμό. Ποια ονόματα υπουργών και υπουργήσιμων σβήνει και γράφει στη λίστα του ο πρωθυπουργός.

– Νέα Δημοκρατία: Οι «γαλάζιες» υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες. Τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και οι καραμπόλες.

– «Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας». Τι δηλώνει στην «R» ο πατέρας του Αγγελου Μητρετώδη, με αφορμή τη νέα πρωτοβουλία δικηγόρων για την αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών μας, οι οποίοι βρίσκονται κρατούμενοι 163 ημέρες.

– Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα! Εφεραν ξανά το χαμόγελο στα χείλη μας. Ρεπορτάζ για τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού.

-Ελίζα Κονοφάγου: Η Ελληνίδα που γιατρεύει το Αλτσχάιμερ.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε. Ο Φίλιππος ξεναγεί στην Ελλάδα τη σύντροφό του Νίνα Φλορ. Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας – Μαρίας έκανε κρουαζιέρα στο Αιγαίο με την Ελβετίδα αγαπημένη του, πριν καταλήξουν στο Πόρτο Χέλι, όπου η χρυσή κληρονόμος γνώρισε τους γονείς του.

– «Θα κάνουμε κλειστό γάμο και μετά πάρτι». Η Λένα Παπαληγούρα αποκαλύπτει στην «R» ότι με τον σύντροφό της Ακη Πάντο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 29 Σεπτεμβρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Θησείο.

– «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Κώστα». Η καλλονή Φωτεινή Κόκαρη διαψεύδει στην «R» τις φήμες που τη θέλουν σε ερωτικό ειδύλλιο με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

-Στην Πάρο με τον γιο της. Η Αγγελική Νικολούλη έκανε διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον γιο της Κωνσταντίνο, ο οποίος ακολουθεί καρίερα σκηνοθέτη στις ΗΠΑ.

-«Η αγκαλιά της γιαγιάς μου ήταν η λύτρωσή μου». Ενας χρόνος πέρασε χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη και η εγγονή της, Ζένια Μπονάτσου, μοιράζεται με την «R» άγνωστες πτυχές από τη σχέση τους.

– Καλλιτεχνική φλέβα. Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ – Αγγελος Βαρθακούρης, φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τη μητέρα του, αλλά και με τα έργα που έχει φιλοτεχνήσει ο ίδιος.

– «Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί». Η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου μιλά στην «R» για τον έρωτα, την προδοσία, αλλά και για τα όνειρα ζωής που κάνει.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ