Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Το μνημόνιο ποτέ δεν… πεθαίνει!», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει 5 νέες σκληρές απαιτήσεις των δανειστών στον δρόμο για την έξοδο της χώρας στις αγορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews το κουαρτέτο ζητά:

1. Κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από την 1η Ιανουαρίου 2018, με τη λήξη της ρύθμισης Σταθάκη.

2. Νομοθετική δέσμευση για εφαρμογή του αφορολόγητου ορίου από 1.1.2019, εφόσον δεν επιτευχθεί ο στόχος του 2018 για πλεόνασμα 3,5%.

3. Καθιέρωση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και για οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

4. Πλήρη αποκομματικοποίηση του Δημοσίου και ηλεκτρονική αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

5. Νέες αντικειμενικές αξίες μέχρι τον Μάρτιο με αύξηση του ΕΝΦΙΑ σε ορισμένες περιοχές και κατάργηση απαλλαγών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν που μιλά στην «R»: «Η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. είναι προς όφελος της γειτονικής Ελλάδας».

– Το πρόσωπο – «κλειδί» στην πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, Βασίλης Παπαδόπουλος, ανοίγει τα χαρτιά του στην «R»: «Το Δημόσιο έχασε πάνω από 700 εκατ. € μέσα στη λάσπη». «Τα 66 εκατ. € αφορούσαν ένα μόνο από τα 25 είδη που ήθελαν οι αγοραστές». Αποκλειστικές συνεντεύξεις: Νίκος Παππάς – Ντόρα Μπακογιάννη

– Ο ιατροδικαστής της οικογένειας Τσαλικίδη μιλά στην «R»: «Τον στραγγάλισαν ή τον έπνιξαν». «Το πιθανότερο σενάριο, βασισμένο στα ανά χείρας μου στοιχεία, είναι ότι ο θανών ναρκώθηκε ή και δηλητηριάστηκε και μετά θάνατον κρεμάστηκε».

– Η διαθήκη – μυστήριο του Γιώργου Βακάκη τρείς μήνες πριν από το τραγικό δυστύχημα με την Porsche. Ολόκληρη η αγωγή ύψους 4,2 εκατ. ευρώ του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του «Mr Jumbo», Απόστολου Βακάκη.

– Πώς «εξαφανίστηκαν» σε άλλους κωδικούς τα 214 εκατ. ευρώ του «Ταμείου Μολυβιάτη». Δεν τα είδαν ποτέ οι πυρόπληκτοι της Ηλείας.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Δήμητρα Ματσούκα ανοίγει την καρδιά της στην «R»: «Θέλω να ζήσω σαν γυναίκα και όχι σαν μητέρα!». Η λαμπερή ηθοποιός λίγο πριν από την πρεμιέρα του έργου «Μια ξεχωριστή μέρα», στο οποίο πρωταγωνιστεί, μιλά για το νέο της «στοίχημα» και διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.

– Ολοταχώς για το τρίτο στεφάνι. Η Τάνια Τρύπη και ο Πάνος Οικονόμου συγκατοικούν στα Ιλίσια και βρίσκονται ένα βήμα πριν επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

– Αθόρυβος έρωτας. Η τραγουδίστρια Μαρίλια Μητρούση και ο ηθοποιός Νικόλας Μακρής ζουν ένα δυνατό ειδύλλιο, το οποίο κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

– Νέα σύντροφος για τον Αλέξανδρο. Ο Αλ. Παρθένης είναι ερωτευμένος με την όμορφη αρχιτέκτονα Βιβή Κωστοπούλου.

– Η… Μάντισσα ερωτεύτηκε. Η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι είναι ζευγάρι με τον ανερχόμενο ηθοποιό Γιώργο Λόξα.

– «Δεν λέω όχι στο νυφικό». Η Ηβη Αδάμου μιλά για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη και τονίζει πως είναι ανοιχτή για γάμο και παιδί.

– Ο ψυχολόγος της καρδιάς της. Η Χριστίνα Κολέτσα, που βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το «Nomads», δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στην αγκαλιά του Λεωνίδα Μαντωνάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ