Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «ΣΥΡΙΖΑ… σε δεύτερη διάσπαση» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews

Η εφημερίδα αναφέρεται στη σφοδρή σύγκρουση Κασσελάκη – Τσίπρα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η Ολγα Γεροβασίλη, με ανοιχτή στήριξη από τον πρώην πρωθυπουργό, θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος από τον σημερινό πρόεδρο.

– Η ανθρωπογεωγραφία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ποιοι μετέχουν στην ομάδα των «νεοπροεδρικών», η οποία στηρίζει Κασσελάκη, και ποιοι στους «παλαιοπροεδρικούς», που ελπίζουν σε επιστροφή Τσίπρα μετά τις ευρωεκλογές.

– Τι σκέφτεται ο πρώην πρόεδρος για την επόμενη ημέρα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Γιατί οι Τούρκοι ταράζουν τα ήρεμα νερά. Το παρασκήνιο των νέων προκλήσεων της Αγκυρας στο Αιγαίο και ο προβληματισμός της Αθήνας. Πώς αποσοβήθηκε το νέο επεισόδιο στα Ιμια. Η παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τουρκική ακταιωρό και τα τηλεφωνήματα που οδήγησαν στην εκτόνωση.

– Ποιες υποψηφιότητες κλείδωσαν για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

– Νίκος Χαρδαλιάς στην «R»: «Ζητάμε τον κάθετο έλεγχο από την Περιφέρεια Αττικής όλων των μεγάλων έργων που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη».

– Τραγωδία στα Τέμπη: Ποιους καλεί ως υπόπτους ο εισαγγελέας. Η λίστα των κατηγορουμένων περιλαμβάνει στελέχη των σιδηροδρομικών εταιρειών και διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου Μεταφορών.

– Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα: Πότε θα βγαίνει η κουκούλα από τους προστατευόμενους μάρτυρες. Τι προβλέπει η διάταξη που δίνει τη δυνατότητα στον εισαγγελέα να αποκαλύπτει την ταυτότητά τους.

– «Παγώνουν» τα επιτόκια στα στεγαστικά. Οι τράπεζες επεκτείνουν το πρόγραμμα προστασίας για 422.000 δανειολήπτες μέχρι το τέλος του έτους. Πώς διαμορφώνεται η μηνιαία δόση στα ενήμερα δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου σε ευρώ αλλά και σε ξένο νόμισμα. Τα νέα προϊόντα για αγορά στέγης με χαμηλότερες χρεώσεις που ετοιμάζουν τα πιστωτικά ιδρύματα.

– Διευθυντές στο Δημόσιο από τον ιδιωτικό τομέα. Ποιες αλλαγές σχεδιάζει η κυβέρνηση μέσω της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

– «Παρέσυρε την κόρη μας όταν ήταν 16 χρόνων». Αποκαλύψεις για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών. Ο πεθερός του 45χρονου πατέρα μιλά στην «R».

– «Κιβωτός του Κόσμου»: Δύο νέες μαρτυρίες για τον πατέρα Αντώνιο. Οι Aρχές ζήτησαν την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για τις κακοποιήσεις σε δομές της οργάνωσης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ