Η Realnews σήμερα 26/11/2017

Με τίτλο: «Εγκλημα διαρκείας» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει με έγγραφο-φωτιά τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων από το 1997 μέχρι σήμερα για τις φονικές πλημμύρες σε Μάνδρα – Νέα Πέραμο: 20 χρόνια ήξεραν και αδιαφορούσαν.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σύγκρουση για τον Καμμένο. Γράφουν στην «R» : Δ. Τζανακόπουλος, Α. Γεωργιάδης, Α. Λοβέρδος. Θ. Παπαχριστόπουλος.

– Υποκλοπές 2004 – Υπόθεση Τσαλικίδη: Υποψίες για στραγγαλισμό. Η «R»αποκαλύπτει ολόκληρη την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τον θάνατο του πρώην στελέχους της Vodafone – Τι υποστηρίζει η εταιρεία. «Ζητάω τη δικαίωση του παιδιού μου», δηλώνει στην «R» ο πατέρας του Γιώργος Τσαλικίδης.

– Η Φώφη Γεννηματά στην πρώτη συνέντευξη μετά την εκλογή της, ανοίγει τα χαρτιά της στην «R» για την επόμενη μέρα. Τι λέει για τους Αλ. Τσίπρα, Π. Καμμένο, Κυρ. Μητσοτάκη, Ν. Ανδρουλάκη, Γ. Καμίνη, Στ. Θεοδωράκη.

Στην «R» μιλούν ακόμη:

Γιάννης Δραγασάκης: «Ο,τι και αν γίνει στη Γερμανία, εμείς πρέπει να τρέξουμε ακόμη πιο γρήγορα».

Χρήστος Σταϊκούρας: «Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι η νέα κυβερνητική αυταπάτη»

– Ο ύποπτος ρόλος του Αιθίοπα που παγίδευσε το 19χρονο «μοντέλο». Η διαδρομή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου από την Καλαμάτα στην Αντίς Αμπέμπα και η σύλληψή της στο Χονγκ Κονγκ για μεταφορά κοκαΐνης.

– Λαβράκια και μύδια… Βατοπεδίου. Ο ηγούμενος Εφραίμ εκπλήσσει ευχάριστα. Αδεια για ιχθυοκαλλιέργειες στον όρμο της Ιεράς Μονής.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Γιώργος Λιάνης στο… βασίλειο της Πάολας: «Η γυναίκα είναι δαίμονας και άγγελος!». «Προτιμώ 3 χρόνια έρωτα παρά 20 χρόνια αγάπης». «Το διαμάντι της γυναικείας μοναξιάς δεν μπορεί να της το πάρει ένας άντρας μόνο!»

– «Η τηλεόραση είναι γεμάτη σουσουράδες». Η χαρισματική Δήμητρα Παπαδοπούλου, που αποθεώνεται κάθε βράδυ στο «Παλλάς» ως «Μαντάμ Σουσού», μιλά στην «R» για όλα, χωρίς να χαρίζεται σε κανέναν.

– Από τη Νέα Υόρκη με αγάπη. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, τέσσερις μήνες πριν υποδεχθούν το γιό τους, γιόρτασαν τον γάμο τους στην αμερικανική μητρόπολη.

– «Τον αγαπάω μα δεν παντρεύομαι». Η Λάουρα Νάργες, που ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Μιχάλη Μουρούτσο, διαψεύδει στην «R» τις φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας. Δυναμώνει το άρωμα του έρωτά τους!

– Σε τροχιά γάμου. Η Κλέλια Πανταζή και ο σύντροφός της Λευτέρης Τσάκαλος επιβεβαιώνουν ότι σκέφτονται να παντρευτούν, χωρίς όμως να βιάζονται.

– Μάλιστα κύριε… είναι ξανά μαζί. Η Βίκυ Σταυροπούλου έσμιξε με τον Κωνσταντίνο Κακούρη και παίζουν μαζί στην παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα».

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ