Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Ολο το πόρισμα για την τραγωδία στα Τέμπη» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews.

Η «R» αποκαλύπτει την έκθεση των πέντε πραγματογνωμόνων που περιλαμβάνεται στη δικογραφία της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι 20 ελλείψεις που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση των τρένων, σύμφωνα με τους ειδικούς.

– Μαρία Kαρυστιανού στην «R»: «Θα καταφέρουμε να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και να λογοδοτήσουν όλοι όσοι πρέπει γι’ αυτό το έγκλημα. Παραμένουμε δυνατοί γι’ αυτούς που χάθηκαν», λέει η εκπρόσωπος των οικογενειών των θυμάτων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συνέντευξη Κασσελάκη: «Συνέδριο επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές». «Η εντολή που έχω λάβει είναι να ανατάξω ένα κόμμα που υπέστη μια οδυνηρή ήττα και, ακολούθως, μια “προαποφασισμένη” διάσπαση», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

– Αδωνις Γεωργιάδης στην «R»: «Βασικός μας αντίπαλος δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ, αλλά τα προβλήματα των πολιτών».

– ΕΝΦΙΑ με αλλαγές και εκπτώσεις. Αναλυτικός οδηγός για τον φόρο που θα πληρώσουν φέτος 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων. Ποιοι θα δουν μείωση 50% στα ειδοποιητήρια που θα λάβουν από την εφορία, για ποιους ισχύει η ελάφρυνση κατά 10% και ποιες κατηγορίες πολιτών απαλλάσσονται πλήρως από τον φόρο.

– Ψηφιακό μπλόκο για τη βία στα σχολεία. Το υπουργείο Παιδείας ανοίγει άμεσα πλατφόρμα για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού. Μαθητές, γονείς και κηδεμόνες θα μπορούν με τη χρήση προσωπικών κωδικών να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πύλη και να κάνουν καταγγελίες.

– Πρόωρη σύνταξη για 40.000 δημοσίους υπαλλήλους. Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν για να καταθέσουν αίτηση εντός του 2024.

– Λίστα στόχων στις σημειώσεις του αρχηγού των νεοτρομοκρατών. Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές μετά τις δέκα συλλήψεις.

– «Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία». Οι μαρτυρίες που βαρύνουν το κατηγορητήριο εναντίον του 69χρονου που δολοφόνησε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ