Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Στο μικροσκόπιο της εφορίας όλα τα ακίνητα» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ξεκινούν άμεσα σαρωτικοί έλεγχοι σε ιδιοκτήτες για να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και να εντοπιστούν αδήλωτα εισοδήματα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι αγοραπωλησίες με μετρητά, οι κατοικίες που μισθώνονται βραχυχρόνια, τα κλειστά σπίτια και οι αφορολόγητες δωρεές και γονικές παροχές μπαίνουν στο στόχαστρο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ.

– Συστήνονται δύο νέα ελεγκτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που θα περνούν από «κόσκινο» τις μεταβιβάσεις ακινήτων και θα παρακολουθούν όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με τη φορολογία της ακίνητης περιουσίας.

– Οι κυρώσεις και τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αυστηροί όροι για την πώληση των F-16 στην Τουρκία.Τι προβλέπει το μνημόνιο Εθνικής Ασφαλείας που υπέγραψε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν για τις χώρες που αγοράζουν στρατιωτικό εξοπλισμό από τις ΗΠΑ.

– Με SMS οι κλήσεις των μαρτύρων. Η «R» αποκαλυπτεί το σχέδιο της κυβέρνησης για την ψηφιοποίηση της Δικαιοσύνης. Τις επόμενες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα η νέα πλατφόρμα για την ηλεκτρονική επίδοση των ποινικών εγγράφων.

– Τραγωδία στα Τέμπη: Οι ευθύνες που «καίνε» τη Hellenic Train. Στοιχεία για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Κίνησης και για ελλιπή υποστήριξη των μηχανοδηγών έχει στη διάθεσή της η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

– Μακελειό στη Γλυφάδα: Το μυστήριο με την… κληρονομιά του Αρη. Οι έρευνες για τα χρήματα που είχε ο 76χρονος Αιγύπτιος δράστης και τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε πριν από τη δολοφονική επιδρομή στην εταιρεία.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Κώστας Σκρέκας, Νίκος Παππάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ