Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Στην εργασία μόνο με τεστ ή με εμβόλιο» κυκλοφορεί, σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το μέτρο που εξετάζεται για να εφαρμοστεί από τον Σεπτέμβριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Η απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση για τους εκπαιδευτικούς θα επεκταθεί και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

-Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ θα εισέρχεται το προσωπικό στους χώρους εργασίας.

-Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους απασχολούνται στο λιανεμπόριο, στον επισιτισμό και σε κρατικές υπηρεσίες που συναλλάσσονται με το κοινό.

– Το κόστος του διαγνωστικού ελέγχου θα επιβαρύνει τον ίδιο τον εργαζόμενο. Οποιος δεν προσκομίζει τα απαιτούμενα έγγραφα θα βγαίνει σε αναστολή.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Βάσεις στα κατεχόμενα ετοιμάζει ο Ερντογάν. Αποκαλυπτική έκθεση με δορυφορικές εικόνες του Γαλλικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων για τις ύποπτες κινήσεις της Αγκυρας στην Αμμόχωστο.

– Τα μυστικά του νέου «Εξοικονομώ» – Αναλυτικός οδηγός. «Ανοίγει» τον Σεπτέμβριο η πλατφόρμα για αιτήσεις. Τα κριτήρια και οι επιδοτήσεις για πράσινες παρεμβάσεις στα κτίρια. Τι θα ισχύσει για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

– Ανεβάζει στροφές ο τουρισμός. «Καύσωνας» κρατήσεων σε δημοφιλείς προορισμούς για τον Αύγουστο και προσδοκίες για επιμήκυνση της σεζόν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Τι δηλώνει στην «R» ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Σπήλιος Λιβανός: «Εμβολιαζόμενοι, δεν προστατεύουμε μόνο εμάς και τους συνανθρώπους μας, αλλά και την πατρίδα. Το μέτωπο της αλήθειας και της λογικής πρέπει να νικήσει και θα νικήσει».

Νίκος Φίλης: «Δεν μπορούσε η κυβέρνηση να μιλήσει τη γλώσσα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι έξω από την πολιτική της κουλτούρα. Αυτό πληρώνουμε τώρα με την κάμψη στους εμβολιασμούς».

– Εμβόλιο: Ποιοι και πότε θα χρειαστούν τρίτη δόση. Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στην «R» και προαναγγέλλουν ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Αυγούστου.

– «Ο εφιάλτης της κλιματικής αλλαγής ξεκίνησε». Τι δηλώνουν στην «R» οι Χρ. Ζερεφός, Μ. Πετράκης και Σπ. Ραψομανίκης για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

– «Τον φοβάμαι ακόμα και τώρα!» Η μία από τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική κακοποίηση μιλά στην «R» για την προφυλάκισή του.

– Φρίκη στα Γλυκά Νερά. Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν δίνουν νέα τροπή στις έρευνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ