Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Προσεχώς νέα μέτρα!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ληφθούν οι κρίσιμες αποφάσεις για την αναχαίτιση του δεύτερου κύματος κορωνοϊού.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Κόκκινος» συναγερμός για την έξαρση των κρουσμάτων.

– Ποιες παρεμβάσεις εισηγούνται στην κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι για να αλλάξουν συμπεριφορά οι νέοι και για να προστατευθούν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες.

– «Πρέπει να κάνουμε μόδα τη μάσκα, για να αποφύγουμε τα χειρότερα», δηλώνουν στην «R» 5 κορυφαίοι ειδικοί επιστήμονες. Θ. Δημόπουλος, Α. Λινού, Ν. Σύψας, Α. Βατόπουλος και Χ. Χατζηχριστοδούλου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη μεγάλη διασπορά του ιού.

– Αγώνας δρόμου για το πρώτο εμβόλιο και θετικά μηνύματα από 8 έρευνες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κίνηση – ματ από τον Δένδια: Η συμφωνία που αιφνιδίασε τον Ερντογάν. Οι κρίσιμες λεπτομέρειες για την οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου.

– Γράφουν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στην «R» οι Π. Λιάκουρας, Σ. Καλεντερίδης, Αθ. Δρούγος και Δ. Δαββέτας.

– Νεοναζί «εμφύλιος» στο διαδίκτυο. Σφοδρή σύγκρουση Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη. Οι βαριές κατηγορίες που ανταλλάσσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρυσαυγίτες και «Ελληνες για την πατρίδα».

– «Ανοιξαν οι πύλες της κολάσεως. Νομίζαμε ότι μας βομβάρδιζαν». Συγκλονιστικές μαρτυρίες των Ελλήνων που ζουν στη Βηρυτό για την έκρηξη που ισοπέδωσε τη μισή πόλη.

Γιάννης Πλακιωτάκης: «Η αύξηση κατά 20% της πληρότητας των πλοίων δεν συνιστά χαλάρωση και δεν δημιουργεί πρόσθετους κινδύνους για την υγεία επιβατών και πληρωμάτων».

Πάνος Σκουρλέτης: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να μετακυλήσει στους πολίτες το θέμα της αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης για να μειώσει τις δικές της ευθύνες».

– Αναλυτικός οδηγός με 10 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο «Εξοικονομώ».

– Τα 3 εκατ. ευρώ που έγιναν καπνός, οι 2 Porsche και το ταχύπλοο! Στον εισαγγελέα το πόρισμα – κόλαφος των ελεγκτών της Deloitte για την Creta Farms και τους αδελφούς Δομαζάκη.

– «Το κορίτσι μας το σκότωσαν!» Ο πατέρας της 16χρονης Μαρίας, που βρέθηκε νεκρή στα Τρίκαλα, μιλά στην «R» και ζητά να μην κλείσει ο φάκελος των ερευνών μέχρι να βρεθεί ο δολοφόνος.

– Ειρηνη Μούρθου: Ετοιμη να αποκαλύψει τα ονόματα που είχε στην ηλεκτρονική ατζέντα της. Τι δηλώνει στην «R» η προφυλακισμένη για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ