Η “Queen Dina” στην… κουζίνα – Άλλαξαν τα πλάνα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αντί να τρέχει σε στάβλους και και χωράφια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά το “πάγωμα” της παραγωγής “Αγρότης μόνος ψάχνει“, θα επιβλέπει κατσαρόλες στο “Κάτι ψήνεται” στον ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, μπορεί στα τέλη της Άνοιξης η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Άλκηστις Μαραγκουδάκη να ανακοίνωνε μπροστά στις κάμερες τη συνεργασία του σταθμού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ίδια η παρουσιάστρια στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά να αποκάλυπτε ότι θα παρουσίαζε τον “Αγρότη”, ωστόσο τα πράγματα στο ζενίθ του καλοκαιριού άλλαξαν.

Σύμφωνα με την Espresso, οι δηλώσεις συμμετοχών μπορεί να ήταν αρκετές αλλά όχι τέτοιες που να κάνουν τη διοίκηση του ΣΚΑΙ να δώσει το “πράσινο φως” για την παραγωγή του. Φαίνεται λοιπόν ότι το υλικό δεν ήταν τέτοιο που να ικανοποιούσε τη διοίκηση του σταθμού και αποφάσισε να βάλει στον πάγο τον “Αγρότη”.

Τι θα γίνει όμως με την Queen Dina; Αντί να τρέχει με τις γαλότσες μέσα στις λάσπες και να ανεβαίνει σε τρακτέρ θα είναι οικοδέσποινα του καινούργιου ριάλιτι μαγειρικής του ανανεωμένου “Κάτι ψήνεται” που θα βγαίνει καθημερινά από το κανάλι του Φαλήρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ