Η Γη της Ελιάς: Το ερωτικό τρίγωνο και η ενδεχόμενη επανασύνδεση

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», που θα προβληθεί απόψε Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, πλέον η Μυρτάλη βλέπει ότι βρίσκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Τα συναισθήματά της για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα.

Στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να ζει μια νύχτα πάθους με τον Αλέξη, με τις ερωτικές σκηνές μέσα στην πισίνα να… τρελαίνουν το Twitter.

Το δίλημμα μεγαλώνει και εκείνη δείχνει να μην ξέρει ακριβώς τι θέλει. Η Εύα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη είναι η Αρετή.

Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος για τον Χρήστο και βρίσκεται σε αναταραχή. Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στον Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει στο Λιμένι. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Η σχέση του Στάθη με την Εύα περνάει κρίση. Έτσι σε μια αυθόρμητη στιγμή εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει. Θα είναι ξανά μαζί;

Από την άλλη η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα, ο οποίος καταθέτει στη δίκη δυσκολεύοντας πολύ την θέση της Αθηνάς. Ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με την Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο και εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθηνά πριν από την δολοφονία του Δημήτρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ