Η Γη της Ελιάς: Τα αποτελέσματα του τεστ DNA και τα κουτσομπολιά για την Αθηνά

Όσα θα δούμε απόψε στη δραματική σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς“.

Η Δήμητρα με τον Κίμωνα ζουν την αρχή ενός μεγάλου έρωτα. H Μαργαρίτα μαθαίνει από την Ιουλία για το απομονωμένο σπίτι που νοίκιασε η Μυρτάλη και ανησυχεί. Η Ασπασία, κλαίγοντας, παρακαλεί τη Χάιδω να μην αποκαλύψει σε κανέναν το αποτέλεσμα του τεστ DNA. O Στάθης με την Ιουλία συναντιούνται σε ερημικές τοποθεσίες περιμένοντας να περάσουν οι εκλογές για να ανακοινώσουν σε όλους ότι είναι μαζί. Η Αθηνά πηγαίνει στην ταβέρνα με τη Μαργαρίτα και τον Εισαγγελέα. Η έξοδός τους γίνεται γνωστή και τα κουτσομπολιά φουντώνουν. Ο Λυκούργος ακούει στις ειδήσεις για ένα έγκλημα που έγινε στην Αθήνα και αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η είδηση αυτή του κινεί υποψίες…

Επεισόδιο 70 (Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου)

O Λυκούργος εκφράζει στην Χάιδω την ανησυχία του ότι ο Κωνσταντίνος έχει πάρε δώσε με τη συμμορία του Κεφάλα στην Αθήνα. Ο Γιώργης και η Ευτυχία εκφράζουν ο ένας στον άλλον τα αισθήματά τους, αλλά καταλήγουν σε αδιέξοδο. Η Χάιδω είναι πεπεισμένη ότι ο  Πέτρος ήταν ο πατέρας της Ειρήνης, αναθαρρεί όμως με κάτι που της επισημαίνει ο Λυκούργος. Η Δήμητρα καλεί τον Κίμωνα σπίτι της και του κάνει αισθησιακό στριπτίζ ως «Ράινα». Μετά από μια παθιασμένη νύχτα, το ζευγάρι πηγαίνει βόλτα σε ένα γραφικό χωριό της Μάνης. Η Βασιλική ταράζεται όταν η Ειρήνη της λέει ότι η Αρετή την έβαλε να κατηγορήσει τον Φίλιππο στην αστυνομία. Αργότερα, μάνα και κόρη θα έρθουν σε ρήξη. Ο Γιώργης πρέπει να πάει Αθήνα για δουλειά, αλλά όταν προτείνει στην Ιουλία να τον ακολουθήσει, εκείνη θα αρνηθεί, καθώς θέλει να βρεθεί με τον Στάθη.

Επεισόδιο 71 (Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου)

Ο Κίμωνας, μετά από την επιμονή του πατέρα του, βγαίνει με τη Μυρτάλη για φαγητό. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος έχει στηθεί έξω από το σπίτι της και την παρακολουθεί. Όταν εκείνη επιστρέψει θα της κάνει μεγάλη σκηνή, με αποτέλεσμα η Μυρτάλη να τον διώξει κακήν κακώς. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Μαργαρίτα και οι δυο τους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στα Νορβηγικά φιορδ. Ο Κουράκος φεύγει για την Αθήνα. Ο Στάθης το μαθαίνει και ζητά από την Ιουλία να πάει στο σπίτι της για να βρεθούν μόνοι. Η Χάιδω καλεί την Ασπασία και, παρά τις αντιρρήσεις της, την υποχρεώνει να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Ο Μιχάλης ζητάει για μία ακόμη φορά συνάντηση από την Αθηνά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ