Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Στο νοσοκομείο ο Φίλιππος – Χαροπαλεύει

Σκηνές που θα κόψουν την ανάσα θα παρακολουθήσουν, όπως όλα δείχνουν, οι φανατικοί τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς”. Τα βάσανα για τον Φίλιππο φαίνεται πως δεν έχουν τέλος και η ζωή του αγαπημένου ήρωα της σειράς θα μπει για ακόμα μία φορά σε κίνδυνο.

Ο Σωτήρης Βαφέας διψάει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του και θέλει να δολοφονήσει τον γιο της Χάιδως. Ο Μιλτιάδης από την άλλη πλέον δεν θέλει κάτι τέτοιο και ξεκαθαρίζει την θέση του στον Σωτήρη. Μάλιστα όπως αναφέρει το “MyTV” τον προειδοποιεί ότι θα τον καρφώσει στην αστυνομία.

Όμως ο Σωτήρης Βαφέας είναι ανένδοτος. Έτσι οργανώνει νέο σχέδιο εναντίον του Φίλιππου και αυτή τη φορά ο γιος της Χάιδως και σύζυγος της Βασιλικής τραυματίζεται βαριά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η οικογένειά του τρέχει δίπλα του αγωνιώντας, ενώ εκείνος δίνει μάχη για τη ζωή του. Η Χάιδω που βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση με τη βοήθεια του Μιλτιάδη μαθαίνει ότι υπεύθυνος για αυτή τη δολοφονική επίθεση είναι ο Σωτήρης. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταθεί στο πλάι της και να κάνει τα πάντα για να σωθεί ο Φίλιππος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ