“Η Γη της Ελιάς”-Spoiler : Ποιοι θα έρθουν να ταράξουν τα νερά στη ζωή του Λυκούργου;

Είσοδο στην “Γη της Ελιάς” θα κάνουν από τα επόμενα επεισόδια η Αντωνία Χαραλάμπους και ο Χρήστος Βασιλόπουλος σύμφωνα με το spoiler στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.

Ποια γεγονότα θα ανατρέψουν την ζωή του Λυκούργου στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”;

Με βάση τις αποκαλυπτικές πληροφορίες της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, η Αντωνία Χαραλάμπους θα παίξει τον ρόλο της Ισμήνης, η οποία θα είναι η κόρη του Λυκούργου Μπράτη. Η Ισμήνη είναι παντρεμένη με τον Σάββα και έχουν μαζί μια κόρη. Ο Σάββας είναι ένας πλαστικός χειρούργος και τον ρόλο αυτό θα παίξει ο Χρήστος Βασιλόπουλος.  Ο επεισοδιακός χωρισμός του ζεύγους και η επιστροφή της Ισμήνης στην Ελλάδα από την Γερμανία, όπου ζούσαν, θα φέρει αλλαγές στα δεδομένα της τηλεοπτικής σειράς. Μαζί της παίρνει και την κόρη τους. Οι εξελίξεις αυτές θα προκαλέσουν αναστάτωση στον πατέρα της, Λυκούργο, ο οποίος ονειρευόταν μια ήσυχη ζωή στη Μάνη.

Ποια τα επόμενα βήματα του Σάββα στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”;

Σύμφωνα με το spolier της εκπομπής, οι ανατροπές συνεχίζονται στη “Γη της Ελιάς”. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ισμήνη θα συνάψει σχέση με έναν Μανιάτη. Δεδομένου ότι δεν ξέρουμε με ποιο πρόσωπο θα κάνει σχέση η Ισμήνη, αναμένουμε στα νέα επεισόδια τα “αποκαλυπτήρια”.

Στην εκπομπή ειπώθηκε μάλιστα ότι θα επιστρέψει και ο Σάββας στην Ελλάδα. Μένει τώρα να δούμε τις αντιδράσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου, όταν κι αν μάθει για τις νέες εξελίξεις στη ζωή της πρώην γυναίκας του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ