Σασμός: Spoiler για την ερωτική ζωή του Πετρή

Ο Κώστας Νικούλι μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά στο STAR για την τηλεοπτική σειρά “Σασμός“.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός” του ALPHA, ενσαρκώνοντας τον Πετρή Βρουλάκη, έναν αγαπητό και εργατικό κτηνοτρόφο – μουσικό. Ο ίδιος έγινε γνωστός τηλεοπτικά από τον ρόλο του Δημήτρη στο “Έρωτας μετά”.

Τι αποκάλυψε ο Κώστας Νικούλι για τις εξελίξεις στη σειρά “Σασμός”;

Λίγο πριν αποχωρήσει από την εκπομπή Breakfast@Star οι παρουσιαστές ζήτησαν από τον Κώστα Νικούλι να μοιραστεί ένα μικρό spoiler για τα επόμενα επεισόδια σχετικά με τη ζωή του Πετρή. “Στη ζωή του Πετρή ξεκινάει κάτι καινούργιο – και ερωτικά και όχι” αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Καρτελιάς παρατήρησε ότι ο ηθοποιός ξεροκατάπιε στην προσπάθεια του να μην διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια του “Σασμού”. “Ξεροκαταπίνω γιατί μετράω τις λέξεις μου” είπε ο Κώστας Νικούλι. Ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας ότι ” ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με καινούργια θέματα που ο Πετρής τώρα έρχεται να τα αντιμετωπίσει”.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον ηθοποιό αν ο Πετρής θα αντιμετωπίσει… καλά τις αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή του και ο καλεσμένος απάντησε με τη φράση “θα δούμε”.

Θέλοντας να αποσπάσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τον “Σασμό”, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Κώστα Νικούλι αν θα γίνει χαμός στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς.  Ο Γιώργος Καρτελιάς είπε “θα γίνει Σασμός”, με τον ηθοποιό να συμφωνεί με την ατάκα, αφήνοντας το τηλεοπτικό κοινό με αγωνία για τις εξελίξεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ