Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Αθηνά αντιμέτωποι με τον έρωτα – Σοκαρισμένη η Αναστασία

“Η Γη της Ελιάς” με συγκλονιστικές εξελίξεις έρχεται απόψε με το νέο επεισόδιο.

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος προσπαθούν να δικαιολογηθούν στην Αναστασία η οποία έχει σοκαριστεί. Ο Μάνος επιμένει στο τελεσίγραφο που έδωσε στη Μαρίνα, όμως εκείνη αρνείται να ενδώσει στον εκβιασμό και του ζητά να χωρίσουν.

Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και ξεκινά τις ενέργειες προκειμένου να βρει τον δράστη πίσω από τον τραυματισμό του, παρά τις αντιρρήσεις της Ιουλίας που επιμένει ότι χρειάζεται ξεκούραση μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Εξιτήριο παίρνει και η Βασιλική από τη μαιευτική κλινική, αλλά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον αποχωρισμό από το μωρό της, το οποίο βρίσκεται ακόμα στη θερμοκοιτίδα.

Ο Νικήτας προσεγγίζει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο. Η Άννα και ο Λεωνίδας σχεδιάζουν να αγοράσουν θερμοκήπιο με σκοπό να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους. Η Χάιδω μαθαίνει πως ο Βαφέας θα αποφυλακιστεί με ειδική άδεια για να πάει στην κηδεία της μητέρας του και αποφασίζει να ξαναπάρει τον νόμο στα χέρια της.

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 153α (Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου)

Η Βασιλική περνά δύσκολες ώρες προσπαθώντας να συνηθίσει στην ιδέα ότι η κόρη της θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για λίγο καιρό. Ο Ισίδωρος κατηγορεί ευθέως την Αθηνά ότι προσπαθεί, μέσω του Δημήτρη, να βάλει χέρι στην περιουσία που έγραψε στην Αντιγόνη. Ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τον Ανέστη, γιατί τον θεωρεί επικίνδυνο.

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 153β (Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου)

Η Χάιδω παίρνει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και πηγαίνει να βρει τον Βαφέα. H Μαργαρίτα δανείζεται χρήματα από την Αθηνά για να αποζημιώσει τον σεφ. Το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή τού αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στεναχωρεί. Ο Στάθης πηγαίνει με την Εύα στα χωράφια που κληρονόμησε εκείνη στο Πόρτο Κάγιο και μετά τρώνε μαζί σε μια ταβέρνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ