Η Γη της Ελιάς: Έρχονται τα πάνω κάτω – Διπλή δυσάρεστη έκπληξη για την Αθηνά

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά “Η Γη της Ελιάς“. Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega η Αθηνά βρίσκεται προ δυσάρεστων εξελίξεων.

Αρχίζει όμως να διαφαίνεται μια αλλαγή στη στάση της Μαργαρίτας απέναντι στην ξαδέλφη της. Όπως θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα, η Αθηνά ενοχλείται έντονα με τον Ισίδωρο για τις πρωτοβουλίες που παίρνει η Ιουλία στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος την αγνοεί.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης ανακαλύπτει μια φωτογραφία της μητέρας της Αθηνάς και ζητάει να μάθει περισσότερα για αυτή τη γυναίκα χωρίς βέβαια να γνωρίζει ποια είναι…

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο ελαιοτριβείο και κάνει μια πρώτη επαγγελματική επαφή με όλη την οικογένεια Βρεττάκου. Εκεί βρίσκεται και η Αθηνά που προσπαθεί να της δείξει ποιος είναι το αφεντικό.

Η Γη της Ελιάς

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Espresso, η Αθηνά ζητεί από την ξαδέλφη της να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να κάνουν ανακωχή.

Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως το συμπέρασμα του γραφολόγου για τη διαθήκη του πατέρα της δεν την ευνοεί. Παρόλα αυτά, μέσω του δικηγόρου της στέλνει εξώδικο στην Αθηνά και εκείνη γίνεται έξαλλη.

Δεν είναι όμως το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η ισχυρή επιχειρηματίας της Μάνης. Παρακαλεί τη Μαργαρίτα να μην προδώσει το μυστικό της σχετικά με τη μητέρα της.

Η Αθηνά βέβαια αγνοεί ότι ο Δημήτρης συνεχίζει τις έρευνες για την άγνωστη γυναίκα στο Σούνιο. Στη συγκέντρωση για τα γενέθλια της Αθηνάς η Μαργαρίτα αποφασίζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ