Η δημόσια συγγνώμη του Άρη Πορτοσάλτε στον Νίκο Κοτζιά για το «τρελές σφαίρες Νο3»

Ο Άρης Πορτοσάλτε είπε δημόσια συγγνώμη στον Νίκο Κοτζιά για το tweet που είχε κάνει εναντίον του το 2018.
«Να ξεκαθαρίσω εγώ προσωπικά τους λογαριασμούς, αν έχω λογαριασμούς: Έγραψα ένα λάθος, κακό tweet εναντίον του κ. Κοτζιά. Δηλώνω δημοσίως συγγνώμη. Δηλώνω ευθέως στον κ. Κοτζιά συγγνώμη διότι έκανα ένα κακό λάθος. Τον ειρωνεύτηκα αναφορικά με τις σφαίρες όταν υπέγραψε τη συμφωνία με τα Σκόπια».

Αυτά σχολίασε, ανάμεσα σε άλλα, στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή την επίθεση που έγινε χθες τα ξημερώματα στην πολυκατοικία όπου διαμένει στα Βριλήσσια. Κι αυτό γιατί τέσσερα χρόνια πριν ο δημοσιογράφος είχε ειρωνευτεί τον πρώην υπουργός για τις απειλές με σφαίρες που είχε δεχθεί.


Ήταν 2018 όταν ο Νίκος Κοτζιάς δήλωνε χαρακτηριστικά: «Έχω πάρει 800 επιστολές με απειλές, κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες».

«Τρελές σφαίρες Νο 3! Ξεκαρδιστική κωμωδία», είχε σχολιάσει ο Άρης Πορτοσάλτε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μετά την επίθεση με γκαζάκια χθες στο σπίτι του δημοσιογράφου, ο Νίκος Κοτζιάς έκανε μια ανάρτηση, γράφοντας: «Καταδικάζω τα γκαζάκια στο σπίτι Άρη Πορτοσάλτε. Περιμένω, όμως, να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη που κορόιδευε 1000 απειλητικές επιστολές και εκατοντάδες τηλεφωνήματα, δεκάδες σφαίρες και αντιεροπορικά, σακούλες με αίμα: ”των δικών σου”. Βέβαια, εγώ δεν με έβλεπα ως θύμα, αφού απλά έκανα το καθήκον μου».

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε στο tweet του Νίκου Κοτζιά:

«Καθώς κύριε Κοτζιά, «καταδικάσατε» με συνοδευτικό το «αλλά» σας την τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος μου, δείτε το σχόλιο μου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σήμερα Τετάρτη 15/6/22. Για να μη μένουν εντυπώσεις που ικανοποιούν τον μηχανισμό οπαδών στο τουίτερ…», υποστήριξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Αποδεκτή η συγγνώμη

Σήμερα, μετά τη δημόσια συγγνώμη του δημοσιογράφο, ο επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ, σε νέα του ανάρτηση σημείωσε: «Ασφαλώς και είναι αποδεκτή η δημόσια συγγνώμη του Αρη Πορτοσάλτε. Είναι ένα βήμα πολιτικού πολιτισμού. Ευχαριστώ φίλες και φίλους για την αλληλεγγύη τους. Συγγνώμη μου χρωστάνε και άλλοι. Ξέρουν αυτοί».

Ασφαλώς και είναι αποδεκτή η δημόσια συγγνώμη του @Arisportosalte. Είναι ένα βήμα πολιτικού πολιτισμού. Ευχαριστώ φίλες και φίλους για την αλληλεγγύη τους. Συγγνώμη μου χρωστάνε και άλλοι. Ξέρουν αυτοί

— Nikos Kotzias (@NikosKotzias) June 15, 2022

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ