Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλά για την απώλεια της μητέρας της και συγκλονίζει

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έρχεται στην παρέα της εκπομπής της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» απόψε, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 23:30.

Η ηθοποιός που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως “Θεοδοσία” στις Άγριες Μέλισσες αλλά αγαπήθηκε ως “Αργυρώ” στη σειρά “Σασμός” μιλά για την ξαφνική επιτυχία, αλλά και τον φόβο μιας μελλοντικής αποτυχίας.

Με αφορμή τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της σύντροφο, τον Αστέρη, μιλά για τους απαγορευμένους έρωτες της ζωής της, αφηγείται πώς είναι να κάνει γυρίσματα στο παιδικό της δωμάτιο και αποκαλύπτει ποιο είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που έχει ακούσει από τις επισκέψεις της στην Κρήτη.

«Επιστρέφει» στα γεγονότα που την καθόρισαν, όπως η απώλεια της μητέρας της σε ηλικία μόλις 16 ετών και η απόφασή της να εγκαταλείψει το μπαλέτο, με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά. Αποκαλύπτει πώς αισθάνθηκε στα γυρίσματα της μικρού μήκους ταινίας «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με θέμα τη βία κατά των γυναικών και το συγκλονιστικό μήνυμα που πήρε από μια πρώην σύντροφο γυναικοκτόνου. Τέλος, μιλάει για την προσωπική της ζωή και τα όνειρά της για το μέλλον.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής “Αυτός και ο άλλος” με καλεσμένη την Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη

Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε στο Happy Day

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ