Η Μπέττυ Μαγγίρα απέναντι από την Ελένη Τσολάκη;  

Από… ομοκάναλες παρουσιάστριες σε «αντίπαλες» στην ίδια ζώνη αναμένεται να βρεθούν την προσεχή σεζόν η Μπέτυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 και η Ελένη Τσολάκη στο Open. Ήδη τις τελευταίες ημέρες η Μπ. Μαγγίρα βρίσκεται στα γραφεία του ΑΝΤ1 και ολοκληρώνει τις επαφές για την υπογραφή συμφωνίας με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η παρουσιάστρια, που αποχώρησε από το Open, «κλειδώνει» για εκπομπή στην πρωινή ζώνη 10 με 1 του Σαββατοκύριακου, ενώ είναι πιθανόν να πλαισιώνεται και από την ίδια ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η Μπέττυ Μαγγίρα έχει ζητήσει από τον ΑΝΤ1 να ξεκινήσει επαφές για τη στελέχωση της νέας εκπομπής από τους συνεργάτες της στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ραντεβού με τον ΑΝΤ1 αναμένεται να κάνουν ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Παναγιώτης Χατζιδάκης και η Μαρία Αντωνά. Την ίδια στιγμή, μετ’ εμποδίων συνεχίζονται οι συζητήσεις της Ελ. Τσολάκη με το Open και την Barking Well για μετακίνησή της στο καθημερινό πρόγραμμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια ζητά να υπάρξει σημαντική ενίσχυση της εκπομπής, ώστε να βγει ετοιμοπόλεμη στην «αρένα» των καθημερινών πρωινών. Ωστόσο, το αίτημά της δεν προχωρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπλοκάρεται από άλλα πρόσωπα που ανήκουν στην Barking Well και αντιμετωπίζουν την μετακίνηση της παρουσιάστριας στο καθημερινό πρόγραμμα ανταγωνιστικά. Με αυτά τα δεδομένα, είναι πιο πιθανό η Ελ. Τσολάκη τελικά να παραμείνει το Σαββατοκύριακο, όπου θα βρει «απέναντί» της την Μπ. Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Οσο για το καθημερινό του Open, «αχνοφαίνεται» το ενδεχόμενο να συνεχίσουν και τον χειμώνα οι παρουσιαστές του «Καλοκαίρι yes» Μαριάντα Πιερίδη, Τριαντάφυλλος και Φελίσια Τσαλαπάτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ