H Realnews της Κυριακής

H Realnews της Κυριακής

Με αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα και τίτλο: “Ετοιμάζουν στημένη έξοδο στις αγορές”! κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και μιλά για “προσυμφωνημένη αγοραπωλησία με συγκεκριμένο οίκο” που θα αποκομίσει σημαντικά κέρδη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει ότι θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τις καταστροφές που επέφερε η τρόικα στην ελληνική οικονομία.

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ άλλων επισημαίνει: “έχουμε προχωρήσει σε βολιδοσκοπήσεις προσωπικοτήτων εκτός ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνησή μας και βρίσκουμε θερμή ανταπόκριση” ενώ διευκρινίζει: “απολύσεις στο Δημόσιο που έγιναν κατά παράβαση του Συντάγματος και των νόμων δεν ισχύουν για εμάς”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός!” και αναφέρεται στο Ελληνικό. Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει: “Ποιος θα πιστέψει σε λίγες μέρες, που θα ανοίξει ο φάκελος με την οικονομική προσφορά του μοναδικού υποψήφιου επενδυτή, όσο “καλή” και αν είναι αυτή, ότι πρόκειται για την καλύτερη που θα μπορούσε να επιτύχει η χώρα σε έναν ανοικτό διαγωνισμό, σε πραγματικές συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού; Ποιος θα πιστέψει ότι όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και “έδιωξαν” επιχειρηματικούς κολοσσούς, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το έργο ήταν…τυχαία; Ακόμη και αν πράγματι ήταν, μάλλον κανείς…”

Με αφορμή το σκοτεινό ρόλο των media την ουκρανική κρίση αλλά και στην ελληνική άνιση μάχη με την Τρόικα, ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του σημειώνει τη ραγδαία απαξίωση του ελληνικού τύπου, ιδιαίτερα κατά την τετραετία της μνημονιακής κατοχής. Περιγράφει το πέρασμα των μέσων δημοσιότητας στα χέρια των βαρόνων, αποδίδει το κατάντημα των ΜΜΕ στην πρωτοφανή αριθμητική αύξηση τους και στο ξεπούλημα πολλών εξ αυτών. Και προβλέπει σύντομα θεαματική αναγέννηση με νέους εκδότες, έξω από συμφέροντα και εξαρτήσεις, που πάνω δεν θα λατρεύουν το χρήμα και δεν θα φοβούνται το θάνατο, όπως όλοι οι πρωτοπόροι της ελληνικής δημοσιογραφίας…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κάρολος Παπούλιας: “Πολιτειακά παιχνίδια εγώ δεν παίζω”. Τι υποστηρίζει σε στενούς του συνεργάτες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα σενάρια πρόωρης παραίτησής του.

– Το… “θαύμα” του Λασκαρίδη. Ο πρόεδρος του ΕΣΡ μετέτρεψε σε εξοχικό το σπίτι του Αγ. Νικοδήμου!

– Δημοσκόπηση της MRB για την Αθήνα. Ενισχύονται Καμίνης, Άρης, Γαβριήλ.

– Κωστής Χατζηδάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί καν να παίξει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πολύ δε περισσότερο να παίξει τον ρόλο μιας υπεύθυνης κυβέρνησης”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη

“το κοινό απορεί γιατί δεν έχει βγει ακόμα το “Ποτάμι” πρώτο κόμμα! Τι κάνουν τα γκάλοπ; Υπάρχει κράτος ή δεν υπάρχει; Τι έγινε το 15% που έπαιρναν ως προχθές οι 58; Τι περιμένουμε για να πλημμυρίσουμε; την εκτροπή του Αχελώου;…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η κρυφή επιθυμία της καυτής Μάρτα: “Το επόμενο παιδί μας θέλω να γεννηθεί στην Ελλάδα”. Η εκρηκτική σύζυγος του άσου του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, μιλά στην “R” για τη ζωή τους στην Αθήνα.

– “Έκλεψε” το κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ. Στα δίχτυα του Αλέξη Γεωργούλη η όμορφη ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου. Οι τρυφερές αγκαλιές σε απόμερα στέκια της Αθήνας.

– Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η σταρ που μάγεψε την Αμερική. Η 26χρονη καλλονή από την Πάτρα πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης.

– Τάσος Χαλκιάς: “Δεν πήρα ποτέ χρυσά πακέτα εγώ και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Πήρα καλά λεφτά ναι, αλλά ως εκεί. Δεν ανήκω στους χρυσοπληρωμένους”.

– Από το Ίντερνετ στη σκηνή της Eurovision. Ποιοι είναι ο Νικόλας, ο Θεόφιλος και ο Σειν που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ