H Realnews σήμερα

H Realnews της Κυριακής

Με τίτλο: “Ο χάρτης των κοιτασμάτων!” κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την ύπαρξη απόρρητου εγγράφου στο Μαξίμου για τους υδρογονάνθρακες. Στο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα αναφέρεται στα σημεία που εντοπίστηκαν κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Μιλώντας στη Realnews, o υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ευάγγελος Λιβιεράτος λέει: “η έρευνα κρίνεται απόλυτα επιτυχής. Η νορβηγική εταιρεία αύξησε το συμφωνηθέν πρόγραμμα ερευνών κατά 46%. Και αυτό κάτι λέει”. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας PGS Σβιρ Στράντενες επισημαίνει: “υπάρχουν υδρογονάνθρακες στα υποστρώματα του θαλάσσιου πυθμένα νότια της Κρήτης και στο Ιόνιο”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Πείτε επιτέλους και ένα όχι!”. Αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Πώς γίνεται να μην έχει ήδη πει όχι η κυβέρνηση στην παράλογη απαίτηση των τροϊκανών να παραμείνει στο 23% ο ΦΠΑ της εστίασης ή να μειωθεί μόνο κατά 3-4 μονάδες, όταν όλες οι ανταγωνιστικές τουριστικές “βιομηχανίες” επιβαρύνουν φορολογικά τον λογαριασμό του επισκέπτη τους λιγότερο από το μισό;”

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– “Ο Βασίλης διαβάζει τα “Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα” του Τσιφόρου”. Η Ελένη Παπαγεωργοπούλου μιλά στην “R” για τις πρώτες ώρες του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης στη φυλακή των Διαβατών.

– Νέα στοιχεία για τα αμαρτωλά εμβάσματα. Ο Άκης έπαιρνε μίζες ακόμα και 6 ημέρες πριν από τη σύλληψή του. Ο πρώην υπουργός κάθεται αύριο στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ψευδές πόθεν έσχες.

– Συνέντευξη Κουβέλη: Λέει “όχι” στον ανασχηματισμό και στηρίζει απόλυτα τους υπουργούς της ΔΗΜΑΡ.

– Δυο υπουργοί μιλούν στην “R” για τις απολύσεις στο Δημόσιο: Ε.Στυλιανίδης και Α.Μανιτάκης

-Βέρνερ Χόγερ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων: “Η ΕΤΕπ θα στηρίξει τις ελληνικές εξαγωγές”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “ΠΑΣΟΚ: Η εφτάψυχη γάτα που πέφτει με τα πόδια κάτω!…”

Επίσης, διαβάστε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σατιρίζει και σχολιάζει την επικαιρότητα.

Ακόμη…

“Κοινωνική έκρηξη” προβλέπουν οι μυστικές υπηρεσίες στην Ιταλία και δεν τις ελέγχει ο Μπέπε Γκρίλο! Αντιθέτως η “Πράβδα” του Στάθη (που την ελέγχει ο Στάθης) προβλέπει “κοινωνική έκρηξη” στην Ισπανία. Διότι δεν κατοικείται από Έλληνες…

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο εμίρης επέστρεψε και αγόρασε το νησί. Το μικρό διαμάντι του Ιονίου πελάγους έχει ξετρελάνει και τη σύζυγό του Σειχά Μοζά. Δώρο του Αλ Θάνι στην κόρη του, η πανέμορφη Οξυά. Θερινό ανάκτορο στην Ελλάδα πρόκειται να κατασκευάσει σύντομα ο Καταριανός κροίσος.

– Τρελός έρωτας με τη Μαριέττα. Τα καυτά φιλιά του Δημήτρη Σκαρμούτσου με την αγαπημένη του στην πρώτη νυχτερινή έξοδό τους στη Θεσσαλονικη, όπου ζουν.

– Έλενα Παπαρίζου: “Βγήκε” από τα ρούχα της. Γιατί έχασε την ψυχραιμία της η δημοφιλής τραγουδίστρια λίγο πριν ξεκινήσει ο ελληνικός τελικός της Eurovision.

– Ανθή Σαλαγκούδη: “Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Όλοι κρινόμαστε από τη δουλειά μας και εγώ ζητάω να κριθώ γι’ αυτό, όχι για το όνομά μου”.

– Περιμένουν τον μικρό τους πρίγκιπα. Γονείς θα γίνουν σε λίγους μήνες η Κάλλι Τσιλίδου και ο Στέφανος Δάνδολος.

– Νίκος Παπανδρέου: Απόδραση στην Αράχωβα

– Πασχάλης Τσαρούχας: Ρεμπέτης λόγω κρίσης.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ