H Realnews σήμερα

H Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Γιάννος ή…Γιανν-Ακης;” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρεται στο σκάνδαλο των υποβρυχίων και επισημαίνει: “ομάδα μίζας και στη σύμβαση Παπαντωνίου!”. Η εφημερίδα σημειώνει ότι “4,5 εκατ. ευρώ μοιράστηκαν σε προμήθειες για τις συμβάσεις των “αμαρτωλών” υποβρυχίων επί υπουργίας Παπαντωνίου”, ενώ αναφέρεται και στο “ποιους “καίει” η απόρρητη έκθεση της γερμανικής εταιρείας Ferrostaal, στην οποία αποκαλύπτεται πώς στήθηκε το μεγάλο κόλπο με τα εξοπλιστικά προγράμματα”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Η αλήθεια δεν…διαγράφεται”. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Στα χρόνια του μνημονίου το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων έχει κυριολεκτικά κατακρημνιστεί, σε βαθμό που ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί σε ευρωπαϊκή χώρα σε καιρό ειρήνης. Περίπου 450.000 νοικοκυριά δεν έχουν πλέον κανένα εισόδημα, 250.000 παιδιά υποσιτίζονται και 1.000.000 συμπολίτες μας στερούνται πλήρως υγειονομικής περίθαλψης και ιατροφαρμακευτικής κάλυψης”.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης αναφέρεται στις οδυνηρές απεργίες των γιατρών και των διοικητικών, όπως επίσης στο ρόλο των εργατοπατέρων του δημοσίου. Επισημαίνει ότι οι πολλοί πληρώνουν το γινάτι των λίγων και σημειώνει ότι ο λαός θα δώσει τον Μάϊο, «με το καλό», οριστική λύση στο πολιτικό πρόβλημα, εκτός και αν τη δώσει νωρίτερα, «με το… άγριο»!..

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου: “Το ΠΑΣΟΚ κατέβηκε με τη χώρα και θα ανέβει μαζί με την άνοδό της” – “Χωρίς το Κίνημα δεν υπάρχει κυβέρνηση και προοπτική”.

– “Κίνημα” βουλευτών κατά Στουρνάρα. Οι γκρίνιες στους διαδρόμους και τα σενάρια ανασχηματισμού

– Το σχέδιο των τραπεζών για τα “κόκκινα” δάνεια. Τι προβλέπει η ρύθμιση που προωθείται για 350.000 δανειολήπτες.

– Η Δικαιοσύνη ακυρώνει το ΕΣΡ. “Φρένο” από το ΣτΕ στις αυθαιρεσίες του Λασκαρίδη.

– Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας Κ.Ε.ΣΥΡΙΖΑ: “Πρόκριμα ανατροπής της κυβέρνησης η ήττα της στις ευρωεκλογές”.

– Τα…γαλλικά της Γιάννας στο λιμάνι! “Είμαι τυφώνας και τίγρης” δήλωσε σε παρουσίαση του βιβλίου της, προκαλώντας…ταραχή στους προσκεκλημένους της.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Τελειώνει το 2013 και μπαίνουμε με το καλό στο 1950 όταν 350.000 νοικοκυριά δεν είχαν ρεύμα, στο 1930 όταν δεν υπήρχε οκτάωρο και στο 1912 όταν ο Βενιζέλος (ο Μπενίτο) κατετάγη στο Ναυτικό, ελευθέρωσε τη Σάμο και εφηύρε τα υποβρύχια. Σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, αν τη βγάλουμε το 2014, θα βγούμε στο 1832, όταν η χώρα άρχισε να χρωστάει τα χρέη που θα ξεπληρώσει το 2165. Χρόνια μας πολλά, αν και ο χρόνος, ως φαίνεται, είναι κάτι το σχετικόν…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Τζένη Μπαλατσινού εξομολογείται στην “R”: “Δεν είμαι μίζερη ούτε ζηλιάρα”. Η γοητευτική παρουσιάστρια μιλά για τη σχέση αλλά και για την τηλεοπτική συμβίωση με τον σύζυγό της, Π.Κωστόπουλο. “Οι όμορφες γυναίκες υπήρχαν πάντα στη δουλειά του Πέτρου, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο”.

– Η Γιάννα πούλησε τη θαλαμηγό. Το πλωτό παλάτι της οικογένειας Αγγελόπουλου, Sunrays, ανήκει πλέον στον Ινδό δισεκατομμυριούχο Ravi Ruia.

– Δούκισσα Νομικού; Ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι. Η παρουσιάστρια του Dancing “διεκδικεί” το ρόλο της Ωραίας Ελένης σε παιδική παράσταση με θέμα τον Τρωικό πόλεμο.

– Κατερίνα Λέχου: “Η απόκτηση ενός παιδιού δεν ήταν ποτέ βαθύτερη επιθυμία μου… Δεν είναι όλες οι γυναίκες γεννημένες για να γίνουν μάνες” λέει στην “R” η ηθοποιός.

– Πόλεμος για το διαζύγιο. Αγωγές και μηνύσεις για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

– Οικονομόπουλος-Κάβουρα. Αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι.

– Νάσια Μυλωνά: Για σπουδές και πασαρέλα στο Μιλάνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ