H Realnews σήμερα

H Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Ερχονται διώξεις για τα ολυμπιακά ακίνητα” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία δημοσιεύει αποκαλυπτικό φάκελο για το 2004 με την ευκαιρία της επετείου των 10 ετών από τους Αγώνες της Αθήνας.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα προκύπτουν ενδείξεις ενοχής για τα μέλη των Δ.Σ. της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα που είχε αναλάβει την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων”.

Η Realnews αναφέρει ότι “στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης είναι και οι συμβάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ με τις εταιρείες που κατασκεύασαν τις υποδομές. Διερευνάται αν το Δημόσιο υπέστη ζημιά, καθώς πολλά έργα δόθηκαν με απευθείας αναθέσεις”.

 

Στον ίδιο φάκελο, η Realnews δημοσιεύει το “πως ο Λάτσης πήρε το Ολυμπιακό Μουσείο δίπλα στο Golden  Hall” και “πώς “εξαφανίστηκαν” αλά…Ελληνικό οι άλλοι διεκδικητές”, αλλα και “πώς το τίμημα μειώθηκε σκανδαλωδώς -κατα 90%- στη νεα σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ”.Στο αφιέρωμα υπάρχει φωτογραφικό “οδοιπορικό” με εικόνες ντροπης, καθώς “τα “στολίδια” του 2004 ‘εχουν γίνει ερείπια και χωματερες”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογραφει ο Χρήστος Πασαλάρης ο οποίος γράφει: “Ο λαός μας τρώει ξύλο, πολύ ξύλο, για τα “αργύρια” των δανειστών”. Επικρίνει την κυβέρνηση για τις γκάφες της στο πολυνομοσχέδιο και επαινεί τους βουλευτές που διακήρυξαν ότι τα κόμματα οφείλουν επί τέλους να μονιάσουν και να συνεργαστούν στα κορυφαία εθνικά θέματα, ακόμη και στο πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, έτσι ώστε οι εκλογές να αποτελέσουν ειρηνική δημοκρατική επανάσταση που θα οδηγήσει την Ελλάδα στον νέο χρυσόν αιώνα της!…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νεα συμφωνία με τους δανειστές σκοπεύει να ζητήσει ο Αντώνης Σαμαράς. Το μεγάλο στοίχημα του πρωθυπουργού είναι η αποχώρηση της τρόικας και η προετοιμασία της μεταμνημονιακής εποχής.

– “Εισπράξτε τουλάχιστον 2,65 δισ. ευρώ από τα ακίνητα”. Νέο τελεσίγραφο από την τρόικα στην κυβέρνηση μετά την “γκάφα” με τον ΕΝΦΙΑ

– Μάκης Βορίδης: “Η σημερινή Βουλή μπορεί άνετα να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Τσίπρας δεν έχει τους 120 βουλευτές”

– Ρένα Δούρου: “Το θέμα είναι η ρήξη με τα συμφέροντα και όχι η αντικατάστασή τους με άλλα”.

Ενοπλες Δυνάμεις: Κύμα παραιτήσεων για το “κούρεμα” στο εφάπαξ.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Βελούδινος χωρισμός για τον Χολέβα. Ο άσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής είναι ξανά μόνος. Τίτλοι τέλους μετά απο 3 χρόνια γάμου για τον Χοσέ και τη Γερμανίδα σύζυγό του Νταιάνα Γιάγκερ.

– Κατερίνα Καινούργιου: “Είμαι ζηλιάρα και μου αρέσει να με ζηλεύουν”. Η εκρηκτική παρουσιάστρια μιλά στην “R” για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και για τις τηλεοπτικές της συνεργασίες.

– Νάντια Μπουλέ: Αναψε φωτιές στο νησί της Αφροδίτης. Η ομορφη παρουσιάστρια βρέθηκε με τις φίλες της για διακοπές στη Μήλο και κέρδισε τις εντυπώσεις.

– Η 29χρονη Ιζαμπέλ μάγεψε τον Σπύρο Νιάρχο.

– Λίντσει Λοχαν: Ενα άτακτο κορίτσι στη Μύκονο.

– Βασιλική Ανδρίτσου: “Δεν υπάρχουν πια υψηλά κασέ. Ξεχνάμε τα “περασμένα μεγαλεία” και δεν έχουμε παρά να προσαρμοστούμε στην καινούργια πραγματικότητα”.

– Μοναχικές διακοπές στη Χαλκιδική. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε στον “Μόλο” χωρίς τον αγαπημένο της Πάνο Βλάχο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ