H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “Τους “καπελώνουν” με ξένους υπουργούς!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία κάνει λόγο για “απόβαση Ευρωπαίων επιτρόπων υπό τον Χορστ Ράιχενμπαχ”. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “με αυστηρές εντολές έρχονται στην Αθήνα και πιάνουν δουλειά άμεσα ελεγκτές από Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία και Σουηδία”. Παράλληλα η Realnews αποκαλύπτει “τι προβλέπει το σχέδιο της task force και ποιοι αναλαμβάνουν τη δημόσια διοίκηση, τους δήμους, την υγεία, τη φοροδιαφυγή και το Κτηματολόγιο”. Αλλωστε, όπως λέει η “διάγνωση” των Βρυξελλών: “Το ελληνικό κράτος χρειάζεται εγχείρηση και όχι λίφτινγκ”.Η Realnews δημοσιεύει και τα “8+1 μυστικά που κρύβει η συμφωνία για το κούρεμα του χρέους”

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Οπως στην Ισλανδία…” αναφέρεται στο παράδειγμα που δίνει η Ισλανδία, όπου δικάζεται ο πρώην πρωθυπουργός που δεν απέτρεψε την κρίση του 2008.

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο… φτωχός αδελφός του πρώην πρωθυπουργού! Με φορολογική δήλωση 52.000 ευρώ και επιστροφή φόρου 10.000, το ζεύγος Νίκου Παπανδρέου ζει στην Εκάλη, οδηγεί Πόρσε και BMW και έχει υπηρετικό προσωπικό!

– Στέφανος Τζουμάκας: “Η διαπλοκή θέλει να βγάλει ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ”

– Ευριπίδης Στυλιανίδης: “Η σιωπή του Κώστα Καραμανλή κάνει περισσότερο θόρυβο”

– Νέο κόμμα: Η Λούκα πάει για πρόεδρος και ο Χάρης για…πρωθυπουργός.

– Αννα Ευθυμίου: Νέα, ωραία και φιλόδοξη – Ποια είναι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για τη Βόρειο Ελλάδα.

– Ελληνίδες καλλονές στις πασαρέλες της Ανατολής: Η κρίση οδηγεί γνωστά μοντέλα σε Ινδία, Κίνα και Τουρκία.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο μυστικός έρωτας του Κώστα Πηλαδάκη: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκλεψε την καρδιά του επιχειρηματία. Η συγκατοίκηση του προέδρου της ΠΑΕ Λάρισα με την τραγουδίστρια και η φιλία τους με τον Ρέμο και την Υβόννη.

– Δούκισσα Νομικού: “Ο γάμος μπορεί να περιμένει…”. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο μιλά για άντρες, σχέσεις, ζήλιες και για τον έρωτά της με τον Χρήστο Χολίδη.

– Ροζάνα Γεωργίου: Η Ελληνίδα Σταχτοπούτα που κατακτά τις πασαρέλες

– Αντώνης Καφετζόπουλος: “Φούσκες στα media; Βελόνες να ‘χετε να σκάτε”

– Βίκυ Καγιά: Μάγεψε τον μετρ της γαλλικής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ

– Ευγενία Μανωλίδου-Αδωνις Γεωργάδης: Μαντινάδες και ευχές για ένα ακόμη παιδί

– Σταμάτης Φασουλής: “Εχει πολλή ομίχλη στην ψυχή μου”

– Ιωάννα Ντέντη: Αναψε φωτιές σε παραλίες του Μαϊάμι – Το 23χρονο μοντέλο εγκατέλειψε την Ελλάδα για να κατακτήσει την Αμερική.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ