GNTM: Θρίλερ με τη συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – ΒΙΝΤΕΟ

«Σε θρίλερ εξελίσσεται η συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον επόμενο κύκλο του GNTM», όπως μετέδωσε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, το κλίμα στο κανάλι είναι βαρύ για το γνωστό μοντέλο αλλά και οι σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά είναι ψυχρές.

«Μαθαίνω ότι είναι βαρύ το κλίμα στο κανάλι για το μοντέλο και παρουσιάστρια. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, η Έλενα Χριστοπούλου δεν πρόκειται να επιστρέψει στο GNTM. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ, όλα τα έχουμε δει στη ζωή. Νομίζω, όμως, ότι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αμφίβολο αν θα συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά είναι ψυχρές και αυτό δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τώρα, προϋπήρχε και μάλιστα αρκετό καιρό πριν. Από τον πρώτο κύκλο του GNTM είδαμε διαφωνίες και εντάσεις. Υπήρξαν διαφωνίες και στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους σε σχέση με κάποιες εταιρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας.

«Είναι βαρύ το κλίμα γιατί έκανε συζητήσεις και με τον ΣΚΑΪ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μια αποκλειστική πληροφορία που ενισχύει το σενάριο αυτό είναι ότι στην εταιρεία παραγωγής και στο Star εξετάζουν πολύ σοβαρά -σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM- να προχωρήσουν σε πρόταση στη Δούκισσα Νομικού», πρόσθεσε ο Αλέξης Μίχας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ