GNTM: Ό,τι γνωρίζετε, ξεχάστε το – Σαρωτικές αλλαγές στο ριάλιτι μόδας

Εντελώς διαφορετικό θα επιστρέψει το GNTM τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μόδας θα υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές και το βασικότερο είναι πως θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια, όπως μαρτύρησε και η επισήμανση “Girls Only” στο πρώτο teaser τρέιλερ. 

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή, η Βίκυ Καγιά συμφώνησε και επιστρέφει στο GNTM 5. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, όλα τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής θα αλλάξουν. Δηλαδή παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Επίσης, δεν τίθεται θέμα επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο Γιώργος Καράβας αναβαθμίζεται και μπορεί να έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στην κριτική επιτροπή.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε ότι η Βίκυ Καγιά έχει ήδη πιάσει δουλειά για το νέο concept και αναζητά ποιοι θα στελεχώσουν το ριάλιτι μόδας.

Το παρασκήνιο με την Βίκυ Καγιά και το GNTM

Το STAR είχε καταστήσει σαφές στην παρουσιάστρια ότι «την θέλει πίσω» στο ριάλιτι μοντέλων, από το οποίο απουσίασε έναν χρόνο για να αναλάβει το «Dancing with the stars». Παρά την αρχικά αρνητική της στάση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Βίκη Καγιά φαίνεται πως είπε το τελικό «ναι». Όπως είχε γράψει και η Reallife, το Star θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του «GNTM» το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το «Shopping Star».

Οι διαδικασίες για τον 5ο κύκλο του GNTM έχουν επισπευθεί και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και όχι τον Ιούνιο, όπως γινόταν, ενώ στον “αέρα” θα βγει τον Σεπτέμβριο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ