GNTM: Η Καγιά για την κόντρα Ανδρέα και Ηρακλή – Ποιον υποστήριξε; – ΒΙΝΤΕΟ

“Φωτιές” άναψαν οι δηλώσεις του Ανδρέα για τον νικητή του GNTM, Ηρακλή, ότι πήγε στο παιχνίδι για τα λεφτά και όχι για το μόντελινγκ. Η Βίκυ Καγιά τοποθετήθηκε στο θέμα λέγοντας ότι “μπορεί να είναι και αλήθεια αυτό. Δεν είναι κακό. Όταν ένας άνθρωπος έχει βιοποριστικό πρόβλημα δεν κάνει μόνο για αισθητικούς λόγους κάτι, αλλά και για βιοποριστικούς. Γι’αυτό κάνουμε αυτή τη δουλειά. Τώρα αν ο Ανδρέας είναι πολύ τυχερός και η οικογένεια του μπορεί να τον υποστηρίζει οικονομικά αυτό είναι πολύ καλό και μπράβο, άλλοι δεν τον έχουν αυτό”. 

Οι δηλώσεις που ξεκίνησαν την κόντρα

“ΟΗρακλής Τσουζίνοβ έκανε 3 χρόνια μόντελινγκ και μου έλεγε ότι ποτέ δεν το κυνήγησε όσο θα έπρεπε” σχολίασε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και φυσικά η… πληρωμένη απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον νικητή του ριάλιτι μοντέλων. Ο Ηρακλής τόνισε ότι μάλλον έκανε αυτές τις δηλώσεις επειδή έχασε.

“Νομίζω η φάση του μόντελινγκ απαιτεί και λίγο χρήμα, αν είσαι σε κάτι καλός δεν θα το κάνεις τσάμπα. Ο καθένας έχει τους στόχους του, εγώ προσωπικά θέλω να δουλέψω, να κάνω αυτό που μου αρέσει και να μπορώ να ταΐσω και την οικογένειά μου από αυτό. Μπορεί τον Ανδρέα να τον πείραξε που δεν κέρδισε κάτι που ήθελε, έτυχε να μην ανταμειφθεί, να μη συνειδητοποίησε ακόμα την κατάσταση που βρίσκεται ότι δεν έχει κερδίσει και να τον έχει πειράξει” σχολίασε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ. “Ο Ανδρέας μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι δεν έχει κερδίσει κι αυτό τον έχει πειράξει” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ