GNTM: Η εντυπωσιακή επιστροφή των κριτών

Το GNTM επέστρεψε για νέες fashion προκλήσεις. Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται για τον τίτλο του GNTM 4!

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όρια και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους – να γίνουν το επόμενο GNTM.

Οι “βετεράνοι” του GNTM, αγαπημένα μοντέλα από προηγούμενους κύκλους, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τη διαφορά, επέστρεψαν για να εμψυχώσουν, να μιλήσουν και να μοιραστούν με τα νέα υποψήφια μοντέλα τη δική τους εμπειρία από τον διαγωνισμό, λίγο πριν συναντήσουν και αξιολογηθούν από τους κριτές Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η επιστροφή των κριτών στην πρεμιέρα του GNTM 4 ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Οι “παλιοί” Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί φτάνουν με σκάφος στο λιμάνι όπου τους περιμένει η νέα Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η παρέα επιβιβάζεται στο ανοιχτό τζιπάκι και οι οντισιόν ξεκινούν!

“Αν εξαιρέσετε ότι εχθές ήμουν στο Λος Άντζελες, είμαι έτοιμη” λέει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Καθοριστικό ρόλο στην πορεία των διαγωνιζομένων έχει για ακόμα μια χρονιά και ο μέντοράς τους Γιώργος Καράβας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ