GNTM: Η αποκάλυψη του “Makeover” – Δείτε τη μεταμόρφωση κοριτσιών και αγοριών – ΒΙΝΤΕΟ

Το “Makeover” στο GNTM είχε στιγμές αμήχανες, στιγμές χαράς αλλά και γέλιου. Η Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να τους ανοίξει την κουρτίνα και να δουν το νέο τους look. Άλλοι είδαν δραστικές αλλαγές, άλλοι όχι.

H Ίριδα ενθουσιάστηκε μιας και τα καρέ ξανθά μαλλιά της τής θύμισαν ένα από τα κουρέματα που είχε η κριτής του διαγωνισμού ομορφιάς στο παρελθόν. Αυτό βέβαια δεν συνέβη και στην περίπτωση του Σήφη ο οποίος δήλωσε on camera: «Η αλήθεια είναι ότι έπαθα ένα σοκ. Δε με ενθουσίασε έτσι το μαλλί μου. Δεν το περίμενα έτσι. Είναι πολύ σκληρό». Από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έγιναν ήταν αυτή της Λίας, η οποία αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά και πλέον έχει ένα κοντό αγορίστικο look.«Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή», λέει η Βίκυ Καγιά και η Λία βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Πώς είμαι έτσι; Απλά κοιτάζω τον καθρέφτη και λέω τι είναι αυτό. Δεν το περίμενα καθόλου. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι εγώ», σχολίασε η ίδια.

Έκπληκτη με το αποτέλεσμα είναι και η Ειρήνη μιας και έχει πολύ κοντό μαύρο μαλλί. «Είμαι μια άλλη Ειρήνη. Θα μου πάρει πολύ χρόνο να το συνηθίσω. Είναι ότι χειρότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ