GNTM: Επέστρεψε, απογοήτευσε τους κριτές και αποχώρησε για 2η φορά – ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη μία αποχώρηση στο GNTM. Τα μοντέλα του διαγωνισμού μόδας βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας αντιμέτωπα με μία δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία έπρεπε ποζάρουν παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τρώγοντας σάντουιτς.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Όλγα, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές, κερδίζοντας τα πλεονεκτήματα για την επόμενη δοκιμασία.

 

Στις δύο τελευταίες θέσεις με τις λιγότερες καλές φωτογραφίες ήταν ο Ντίνος και ο Στυλιανός. Ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM ήταν ο Ντίνος, ο οποίος ήταν μεταξύ των επιστροφών που πραγματοποιήθηκαν.

GNTM: Έξαλλοι οι κριτές με τον Ντίνο

Μάλιστα οι κριτές ήταν έξαλλοι με τη φωτογράφιση του Ντίνου. “Είσαι μικροσκοπικός, είναι όλα μαζεμένα, το χαμόγελό σου φαίνεται πολύ ψεύτικο. Είναι όλα λάθος” είπε ο Άγγελος Μπράτης, ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί του τόνισε ότι έχει πέσει πολύ η απόδοση του. “Πρώτη φορά το ακούς; Σε ποια φάση θα αρχίσεις να το διορθώνεις; Βαρέθηκα” είπε χαρακτηριστικά.

“Έχασα. Κέρδισα πολλά, αλλά έχασα! Είχα έναν στόχο να φτάσω μέχρι το τέλος αλλά μάλλον δεν πηγαίνουν τα πράγματα όπως τα θέλω!” είπε ο Ντίνος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ