GNTM: Αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας και έπαθε κρίση πανικού – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο στο GNTM. Τα 16 επίδοξα μοντέλα φωτογραφήθηκαν για την beauty campaign της Dust & Cream σε μια βίλα, η οποία έμοιαζε με μικρό ανάκτορο και έπρεπε να μεταμορφωθούν στην Μαρία Αντουενέτα.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και την guest κριτή, Αρετή Ντάρμα, για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Η Γρηγοριάνα και η Γεωργιάνα είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες. Τελικά νικήτρια είναι η Γρηγοριάνα, η οποία πήρε τη δουλειά και στην επόμενη δοκιμασία θα μοιράσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Ένα μοντέλο δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την φωτογράφιση του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM. Ο λόγος για την Γιέβα, η οποία με την ανακοίνωση του αποτελέσματος έπαθε κρίση πανικού. Αμέσως στο πλατό μπήκε ο διασώστης της παραγωγής για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Στο πλευρό της βρέθηκε τόσο η Βίκυ Καγιά, όσο και οι υπόλοιπες παίκτριες, προκειμένου να την ηρεμήσουν.

«Περίμενα να φτάσω πολύ πιο μακριά, περίμενα τελικό. Πίστευα ότι θα μπορώ. Πίστευα ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δεν θέλω να το πιστέψω ότι έχασα» είπε κλαίγοντας η Γιέβα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ