Γλυκά Νερά: Χαμός στο “Πρωινό” με την Χρυσηίδα Δημουλίδου

Χαμός έγινε στο “Πρωινό”, όταν έβγαλαν την Χρυσηίδα Δημουλίδου για να τοποθετηθεί μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Τα όσα είπε η συγγραφέας έβγαλαν εκτός εαυτού τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με τους τόνους να ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας.

“Σοβαρολογείτε; Ομιλείτε την ελληνική γλώσσα; Είπα εγώ ότι εικάζω; Είπα ότι μπορεί να φέρεται από το μυαλό του. Όταν ένας άνθρωπος είναι εγωκεντρικός και χειριστικός, τα πάντα μπορεί να φαντάζεται για τον άνθρωπο που δεν θέλει να χάσει και θεωρεί κτήμα του. Απλά τα πράγματα” είπε η Δημουλίδου στον Γιώργο Λιάγκα.

“Με λύπη μου αντιλαμβάνομαι κ. Σκορδά, ότι δεν γνωρίζουν ελληνικά. Δεν ευθύνομαι εγώ, να το διαβάσετε προσεκτικότερα” πρόσθεσε και ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη Φαίη Σκορδά ότι δεν χρειάζεται υπεράσπιση. “Δεν έχω ανάγκη υπεράσπισης, ξέρω καλά ελληνικά και μπορώ να μιλάω μόνος μου” ανέφερε ο παρουσιαστής. Μέχρι και ο Τάσος Τεργιάκης, που είναι χαμηλών τόνων, άρχισε να φωνάζει. 

Θύελλα αντιδράσεων στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η γνωστή συγγραφέας στη μακροσκελή ανάρτησή της τονίζει μεταξύ άλλων: “Δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η λέξη ειδεχθές ανήκει σε εγκλήματα που εμπεριέχουν ιδιαίτερο βασανισμό, τεμαχισμό, αίματα, φρικτές εικόνες. Για μένα, τώρα που ξεκαθάρισαν τα πράγματα, είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Πιστεύω πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον”.

Επίσης σε άλλο σημείο η Χρυσηίδα Δημουλίδου αναφέρει: “Τα πράγματα είναι πολύ απλά κι ας μη ψάχνουν οι δημοσιογράφοι για «λαβράκια», δεν υπάρχουν. Ούτε μου αρέσει να παρουσιάζουν ως εθνικό ήρωα τον αστυνομικό επειδή κράτησε ένα απροστάτευτο μωρό στην αγκαλιά του για μισή ώρα. Όλοι θα το έκαναν, δεν το έσωσε από τα χέρια ενός στυγερού δολοφόνου που απειλούσε τη ζωή του, δεν απειλήθηκε η δική του ζωή Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή. Σε μια μόνο στιγμή κατέστρεψε τη ζωή του, έχασε τη γυναίκα που πιστεύω πως αγαπούσε, το παιδί του διότι αμφιβάλλω αν του επιτρέψουν οι δικοί της να το ξαναδεί με τις τύψεις να τον βασανίζουν και θα τον βασανίζουν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ