Γιώργος Λιανός: Τι αποκάλυψε για τις ρήτρες στις οικειοθελείς αποχωρήσεις των παικτών – ΒΙΝΤΕΟ

Ο παρουσιαστής του Surviror Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι και παλαιότερα ο Τζέιμς Καφετζής είχε σκεφτεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, είχε συμβεί και στο παρελθόν αυτό με τον Νίκο και τον Τζέιμς και είχα κάνει και εγώ μια συζήτηση μεταξύ τους. Είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν κουραστεί, κάποια στιγμή ο Τζέιμς έφτασε στα όριά του. Ο Τζέιμς πέρα από το θέμα του παιχνιδιού, είναι και ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις, ok”, είπε ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera.

Σχετικά με τις ρήτρες των συμβολαίων, ο παρουσιαστής αποκάλυψε: “Όχι δεν υπάρχουν ρήτρες. Όταν κάποιος παίκτης νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είτε για ψυχολογικούς λόγους είτε για σωματικούς, αποχωρεί. Εννοείται. Δεν τους κρατάμε με το ζόρι εδώ”.

Αναφερόμενος στο πώς θα εξελιχθεί το Survivor από εδώ και πέρα ο Γιώργος Λιανός είπε: “Τώρα το παιχνίδι έχει μια συγκεκριμένη πορεία. Θα γίνει ατομικό. Θα είναι και μία – δύο εβδομάδες στις οποίες μπορεί να μην υπάρξει αποχώρηση γιατί υπάρχουν κάποια μεγάλα έπαθλα, κάποια ταξίδια τα οποία από ότι μαθαίνω τελικά θα γίνουν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ