Γιώργος Λιανός: Αν μπορούσα να βάλω ένα τίτλο στο φετινό παιχνίδι θα ήταν «Survivor – Στρατηγική»

Τον Γιώργο Λιανό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου. Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που έρχεται και εξέφρασε την ανυπομονησία του.

Μεταξύ άλλων είπε: «Τελευταία στιγμή θα μάθουμε την ημερομηνία αναχώρησης, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Ανυπομονώ πολύ φέτος για το Survivor. Περιμένω να δω και πολύ ικανούς παίκτες και πολύ αθλητικούς, αλλά και πολύ έξυπνους. Αν μπορούσα να βάλω ένα τίτλο στο φετινό Survivor θα ήταν “Survivor – Στρατηγική”».

Μιλώντας για τους φετινούς παίκτες ανέφερε: «Τους μαχητές τους ξέρω όλους, τους μελετάω ήδη. Έχω πάρει ένα σκληρό δίσκο και βλέπω τις συνεντεύξεις τους. Έχουμε πολύ καλό casting, έχουμε πολύ κόσμο διψασμένο να ζήσει την εμπειρία. Γνωρίζω κάποια ονόματα από τους διάσημους, αλλά δεν θα πω τίποτα εννοείται. Το έχουμε κρατήσει μυστικό και μου αρέσει έτσι όπως πάει».

«Η λογική φέτος είναι τα αγωνίσματα να είναι πολύ τίμια. Θα δούμε κλασσικούς στίβους μάχης, όχι τόσο πολύπλοκα πράγματα. Πιστεύω ότι θα έχουμε ανταγωνισμό μέχρι την τελευταία βολή», σημείωσε για τα αγωνίσματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ