Γιώργος Λιανός για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη έκανε ο Γιώργος Λιανός. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο Survivor, αλλά και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μιλώντας για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είπε: «Πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα αναχωρήσουμε για τον Άγιο Δομίνικο. Ανυπομονώ να κάνω το Survivor. Είναι ένα στοίχημα για όλους μας, με την αλλαγή των κανόνων περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό».

Αναφερόμενος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε ότι: «Ο Γρηγόρης έχει κάνει πολλά πράγματα για εμένα. Είναι πάντα εκεί. Όταν τον χρειαστείς θα χτυπήσεις ένα τηλέφωνο, θα ζητήσεις τη συμβουλή και θα στη δώσει. Και θα στη δώσει με καλή καρδιά πάντα.

Μου έχει πει να έχω υπομονή, να έχω επιμονή και όσο μπορώ περισσότερο να βγάζω τον εαυτό μου. Ο Γρηγόρης ήταν από τα άτομα που πίστεψαν από πολύ νωρίς σ’ εμένα και αυτό μου έδωσε αρκετή αυτοπεποίθηση. Θέλει να επιστρέψει στη πρωινή ζώνη. Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό με τον Γρηγόρη, κάτι άλλο σίγουρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ