Γιώργος Λιάγκας: Ο εκνευρισμός με την Φαίη Σκορδά – “Μην με αναιρείς, είμαι χρόνια στο κουρμπέτι”

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή “Πρωινό” με αφορμή το θέμα για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και απευθύνθηκε με έντονο ύφος στη Φαίη Σκορδά ζητώντας της να μην αναιρεί όσα έχει πει.

Τι προηγήθηκε όμως; Στη χθεσινή εκπομπή είχε γίνει αναφορά στο γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκαν και οι δύο το Σαββατοκύριακο. Η Φαίη Σκορδά εκτιμούσε πως η Δέσποινα Βανδή δεν γίνεται να μην γνώριζε για την κράτηση του πρώην συζύγου της καθώς ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης είναι φίλος της. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει ωστόσο πως η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε για την διαμονή του Ντέμη Νικολαΐδη στο ίδιο ξενοδοχείο.

Έτσι ξεκίνησε μια έντονη διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

«Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο. Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ