Γιώργος Λάνθιμος: Το «μαγικό» με το μικρόφωνο και η αποκάλυψη για την νέα ταινία

Με την Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ταινία Κωμωδία/Μιούζικαλ αγκαλιά ο Γιώργος Λάνθιμος φαινόταν χαρούμενος και ικανοποιημένος στην τελετή απονομής αλλά και στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο – Είμαστε όλοι περήφανοι

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την απονομή άφησε τους πάντες άφωνους με τις τεχνικές γνώσεις του. Όσο βρισκόταν στην σκηνή και περίμενε τους ηθοποιούς Μαρκ Ράφαλο και Γουίλεμ Νταφόε για να ξεκινήσουν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων παρατήρησε ότι το μικρόφωνο ήταν ασυνήθιστα… κοντό.

Τότε έκανε βήματα μπροστά και φάνηκε να κάνει πρόβες για το πώς θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει σε τόσο χαμηλό μικρόφωνο. Όλοι στην αίθουσα γελούσαν. Όσο περνούσαν τα λεπτά και δεν εμφανιζόταν κανείς για να φτιάξει το μικρόφωνο ο Γιώργος Λάνθιμος πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Έκανε μία κίνηση με το χέρι του προς τα πάνω και το μικρόφωνο, που προφανώς είχε αισθητήρα, ανέβηκε αμέσως.

Χρυσές Σφαίρες: Στον Γιώργο Λάνθιμο για το «Poor Things» το βραβείο για την καλύτερη κωμωδία – Όλοι οι νικητές

Η αποκάλυψη για την νέα ταινία

Ο Έλληνας σκηνοθέτης δέχθηκε τα συγχαρητήρια των ξένων δημοσιογράφων αλλά μία ερώτηση ήταν αυτή που ξεχώρισε από τον δημοσιογράφο του περιοδικού Variety. Ρωτήθηκε για την νέα ταινία που ετοιμάζει με πρωταγωνίστρια και πάλι φυσικά την μούσα του, Έμα Στόουν.

Ο Γιώργος Λάνθιμος αποκάλυψε ότι και σε αυτή την ταινία θα συμμετέχει ο Γουίλεμ Νταφόε και θα είναι ένα πολύ διαφορετικό φιλμ από το Poor Things. Η ταινία, όπως ανέφερε ο Έλληνας σκηνοθέτης, θα αφηγηθεί τρεις διαφορετικές ιστορίες και Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε θα υποδυθούν από τρεις διαφορετικούς ρόλους. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λάνθιμο η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ και πρόθεση του είναι να βγει το συντομότερο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η μεγάλη ώρα του Γιώργου Λάνθιμου: Θα τον… πετύχει η Χρυσή Σφαίρα; Τι λένε κριτικοί και στοιχήματα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ