Γιώργος Λάγιος για Κάτια Ταραμπάνκο: Η σχέση μας έχει ημερομηνία λήξης – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη σχέση τους μίλησαν στο «The 2Night Show» η Κάτια Ταραμπανκό και ο Γιώργος Λάγιος.

“Δεν είμαι άνθρωπος που ζηλεύω, μπορεί, λίγο, φυσιολογικά, όμορφα” είπε η μία από τις νικήτριες του GNTM.

“Ένας άνθρωπος λέει ότι δεν ζηλεύει σημαίνει ότι δεν του αρέσει ο άλλος αρκετά” απάντησε από την πλευρά του ο σύντροφός της Γιώργος Λάγιος.

Όπως πρόσθεσε “η ζήλια είναι αφροδισιακό, οπότε αν κάποιος ζηλεύει σε υγιές σημείο εξασφαλίζει βιωσιμότητα στη σεξουαλική του ζωή, αν θεωρείς τον άλλον δεδομένο δεν έχεις σεξουαλική ζωή”. Έχουμε βάλει κανόνες, όταν κάτι μας αρέσει πολύ το κάνουμε συνέχεια, γι αυτό προσπαθούμε να βάλουμε όρια, θα μένουμε τρεις φορές την εβδομάδα μαζί”

Και η Κάτια επεσήμανε: “σιγά σιγά, φοβάμαι μην καταπατήσω τα όρια του άλλου, εκεί που μπορεί να είμαστε καλά 7 στα 7 και να νιώσει ο Γιώργος πίεση και να μην μπορεί να μου το πει, τότε θα φέρει προβλήματα στη σχέση” και αποκάλυψε ότι έχει πάει παντόφλες και οδοντόβουρτσα στο σπίτι του.

“Επειδή η Κάτια είναι να φύγει στο εξωτερικό το έχουμε συζητήσει από την πρώτη ημέρα. Ξέρουμε ότι αυτό το πράγμα έχει ημερομηνία το οποίο και αυτό είναι αφροδισιακό” είπε ο συγγραφέας και η Κάτια πρόσθεσε: “Δεν πιστεύω στις σχέσεις εξ αποστάσεως. Αν είναι να λείπω έναν μήνα αυτό μπορεί να δουλευτεί. Αν λείπω παραπάνω…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ