Γιώργος Αμουτζάς: Το spoiler που έδωσε για τη σειρά “Σασμός” – Η αινιγματική απάντηση για τον χωρισμό του

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται στην σειρά “Σασμός” που έχει καθηλώσει το κοινό.

“Ο Νικηφόρος θα μάθει στη δεύτερη σεζόν ποιος είναι ο πατέρας του” δήλωσε ο ηθοποιός. “Για την ώρα ξέρω πως τις επόμενες ημέρες έχουμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές που το γλεντάμε, που κάνουμε bachelor. Θα είμαι και κουμπάρος στον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική. Εμείς για τον γάμο πάμε. Το τέλος του βιβλίου θέλει τον Νικηφόρο να μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Τώρα θα δούμε πως θα το πάμε σεναριακά και ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας μας. Δεν αλλάζουμε την ιστορία του βιβλίου. Ίσως να κάνουμε τροποποιήσεις και να παίρνουμε παρατάσεις” αποκάλυψε ο τηλεοπτικός “Νικηφόρος”.

Γιώργος Αμούτζας: Οι φήμες χωρισμού

Σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει από τη σύντροφό του, Έλενα Πιερίδου, ο ηθοποιός σχολίασε:

“Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι η παράστασή μας και αυτή η τόσο όμορφη περιοδεία που ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε. Αυτή είναι η προσωπική μου ζωή τώρα. Στην καθημερινότητά μου ζω με υπέροχους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Δεν υπάρχει μοναξιά, δεν πιστεύω στη μοναξιά. Σιγά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ