Φωτιά στην Εύβοια: Τι λέει η δημοσιογράφος που έκλαιγε on air με τον ηλικιωμένο – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τη δημοσιογράφο του OPEN να κλαίει on air, αγκαλιά με έναν ηλικιωμένο στην Εύβοια. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν η Ευλαμπία Ρέβη συνάντησε ηλικιωμένο με αναπνευστικά προβλήματα που αρνούνταν να απομακρυνθεί από το σπίτι του στην Αβγαριά της Εύβοιας και προσπαθούσε να το προστατέψει από τη φωτιά ρίχνοντας νερό. Ο ηλικιωμένος ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, κάνοντας και τη δημοσιογράφο να “λυγίσει”.

“Απ’ όσο ξέρουμε ήρθε και τον πήρε η Αστυνομία και πλέον είναι στα χέρια της Πολιτείας το πώς θα το διαχειριστεί. Είναι ένας άνθρωπος που, όπως μας έχουν πει οι κάτοικοι, ζει μόνος του. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και όχι μόνο. Ελπίζω το κράτος να του σταθεί γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει υποφέρει πολύ και να του δώσουν τη βοήθεια που χρειάζεται”, είπε η δημοσιογράφος σήμερα, μιλώντας για το περιστατικό.

“Δεν γνωρίζαμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν τον βγάλαμε στον αέρα γιατί μόλις είχαμε συνδεθεί. Αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε εκείνος. Ίσα – ίσα, κατά τη γνώμη μου, τη δυσχεράνει λίγο γιατί ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος εξαιτίας διάφορων συνθηκών, χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και να μη βρίσκεται μόνος του και σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί” συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Η ανθρώπινη αυτή στιγμή άγγιξε τον κόσμο, με τη δημοσιογράφο να δέχεται εκατοντάδες μηνύματα αγάπης.

“Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ” έγραψε η Ευλαμπία Ρέβη στο Facebook.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.