«Φως στο Τούνελ», υπόθεση Άλεξ: Κινητικότητα στη Βέροια μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής

Με την πολύκροτη υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι, 16 χρόνια μετά τη δολοφονία του, ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Η έρευνα έχει ανοίξει ξανά, οδηγώντας τις Αρχές και πάλι στην παλιά πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα γύρω από την παλιά εβραϊκή συνοικία στο ποτάμι, για νέες έρευνες σε σημεία που υποδεικνύουν σημαντικές μαρτυρίες.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μαρτυρίες που «φωτίζουν» την υπόθεση έφτασαν στο στούντιο, ενώ υπήρξαν πληροφορίες για κινητικότητα στη γύρω περιοχή των ερευνών.

«Φαίνεται να έχουν πάει σε ένα σημείο και κάτι γίνεται εκεί τώρα, στην παλιά πόλη της Βέροιας, στην περιοχή γύρω από το ποτάμι. Να το τσεκάρουμε», είπε η Αγγελική Νικολούλη για πληροφορίες που έφτασαν στο «Τούνελ».

«Κάτι γίνεται εκεί τώρα να το τσεκάρουμε. Υπάρχει μια περίεργη κίνηση εκεί σε έναν χώρο στην παλιά εβραϊκή συνοικία. Να δούμε αν συμβαίνει εκεί κάτι, αυτό που μας ενημερώνουν, γιατί αν συμβαίνουν αυτά είναι περίεργα και παράξενα και μπορεί να χρειαστεί και η παρέμβαση εισαγγελέα αν συμβαίνουν τέτοια ώρα αυτά», σημείωσε φανερά ταραγμένη η γνωστή δημοσιογράφος.

«Έρχεται η μία πληροφορία μετά την άλλη», είπε η Αγγελική Νικολούλη για μια υπόθεση, που αν και έχουν περάσει 16 χρόνια, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ