Φως στο Τούνελ: Όλα ξαφνικά στο “κόκκινο” – Το νέο βίντεο από την Αγγελική Νικολούλη για την Πάτρα

Με την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα θα ασχοληθεί η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη και αυτή την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Το τρέιλερ της εκπομπής που θα προβληθεί την Παρασκευή στις 25 Μαρτίου προαναγγέλλει πως πλησιάζουμε στο τέλος στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

“Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά” είναι η φράση που ξεχωρίζει στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η Αγγελική Νικολούλη στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο βίντεο διακρίνονται οι δείκτες ενός ρολογιού που γυρίζουν ενώ ακούγονται παιδικές φωνές. Ανατριχιαστική είναι η λεπτομέρεια με τους δείκτες που αλλάζουν χρώμα και γίνονται… κόκκινοι, παραπέμποντας στη φημολογία γύρω από το κόκκινο χρώμα που η Αγγελική Νικολούλη φορά όταν γνωρίζει τον δολοφόνο.

Αγγελική Νικολούλη: Το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Μία σειρά από stories δημοσίευσε η Αγγελική Νικολούλη στον λογαριασμό της στο Instagram σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Αυτό που προκαλεί εντύπωση για ακόμη μία φορά είναι ότι όλα σταδιακά μετατρέπονται σε… κόκκινο χρώμα. Οι άδειες κούνιες στην παιδική χαρά γίνονται ξαφνικά κόκκινες με την αγωνία να κορυφώνεται για τις αποκαλύψεις που έρχονται.

Φως στο Τούνελ: Το τρέιλερ για την εκπομπή στις 25 Μαρτίου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ