Φως στο Τούνελ: «Με απειλούν γιατί ψάχνω» – Τι καταγγέλλει ο σύζυγος της Αναστασίας Κόλλια

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε και πάλι στην Αγριλιά Αχαΐας, μετά τις εξελίξεις που «δείχνουν» δολοφονία πίσω από τον θάνατο της Αναστασίας Κόλλια. Ασκήθηκε μάλιστα δίωξη για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων δραστών.

Ο σύζυγος της άτυχης μητέρας μίλησε συγκινημένος στην κάμερα της εκπομπής τρία χρόνια μετά.

«Βρήκα ένα σημείωμα στο μαντρί, ήταν απειλητικό για να σταματήσουμε τις έρευνες. Με απειλούν γιατί ψάχνω… Μου έστειλαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα από το λιμεναρχείο στα Ίσθμια, την ταυτότητά της και δύο κάρτες αναλήψεως, τα οποία ήταν άθικτα μετά από δυόμιση χρόνια. Και στη θάλασσα να έπεφτε, δε θα βρίσκονταν όλα μαζί. Αυτά τα είχε μέσα στην τσάντα της, η οποία όμως δεν βρέθηκε, ούτε κάποιο άλλο προσωπικό της αντικείμενο. Ρώτησα που τα βρήκαν, αλλά δεν μου έδωσαν κάποια απάντηση, ούτε εκείνοι γνώριζαν».

Για την ημέρα που του άλλαξε για πάντα τη ζωή, ο κύριος Αποστόλης είπε: «Ήταν 13 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, 07:00 η ώρα το πρωί, όταν έφυγε από το μαντρί. Ξεκίνησε με τα πόδια και στο δρόμο την πρόλαβε ένα κορίτσι από τη γειτονιά και την πήγε με το αυτοκίνητό της λίγο παρακάτω. Την άλλη ημέρα ήρθαν εδώ και μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρή στα Ίσθμια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ