Φως στο Τούνελ: H «έκρηξη» της Αγγελικής Νικολούλη on air – Το μήνυμα και η οργή της – «Να μου αποδείξετε αυτό που λέτε»

Οργισμένη φάνηκε να είναι η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ»

Φως στο Τούνελ: «Από τη σιωπή, παίρνεις απαντήσεις» – Η ταραχή της Αγγελικής Νικολούλη

Αφορμή στάθηκε ένα γεγονός, όταν οι συνεργάτες της, την κάλεσαν να διαβάσει ένα μήνυμα για υπόθεση που αφορά σε απαγωγή παιδιού.

Εκείνη κοντοστάθηκε και αφού το διάβασε, κοίταξε την κάμερα και είπε εμφανώς ενοχλημένη: «Ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά και δεν θέλετε την δημοσιότητα. Έτσι; Γίνεται μια εμπλοκή, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε…», ανέφερε αρχικά.

Αγγελική Νικολούλη: Το συγκινητικό «αντίο» στον Αντώνη Σκυλλάκο

Και συνέχισε: «Θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό! Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα! Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι. Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα», είπε και πέρασε σε break.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ