Φόρμουλα «συμφιλίωσης» αναζητεί το Star με την Βίκυ Καγιά

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το ερώτημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά, καθώς δεν αποκλείονται ανατροπές. Παρά τα δημόσια «αντίο», το Star φαίνεται ότι κρατά την πόρτα της επιστροφής… μισάνοιχτη, ενώ την ίδια στιγμή και σε άλλα κανάλια αναζητείται ρόλος για πιθανή αξιοποίησή της.

Βίκυ Καγιά: Προς αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης

Μπορεί, λοιπόν, η Β. Καγιά να δήλωσε δημόσια ότι με το Star αποχαιρετήθηκαν, ωστόσο, το κανάλι δεν έχει αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο συμφιλίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, όσο βρίσκεται ακόμα σε ισχύ το συμβόλαιο της Β. Καγιά με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και εφόσον στο μεταξύ δεν αποκαλυφθεί κάποια συμφωνία της με άλλον σταθμό, το Star τηρεί στάση αναμονής και αναζητεί φόρμουλα επαναπροσέγγισης της παρουσιάστριας, με στόχο να συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Την ίδια στιγμή, το σενάριο που διακινήθηκε για πρόταση στη Β. Καγιά από τον ΑΝΤ1 για να ενταχθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη, χαρακτηρίζεται «επιστημονικής φαντασίας». Το όνομα της Β. Καγιά έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων στον ΑΝΤ1, οι οποίες, όμως, δεν αφορούν το πρωινό, αλλά ίσως την παρουσίαση του «Your face sounds familiar».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ