Φόνος Δίπλα στο Κύμα: To ντοκιμαντέρ του Netflix που θα σας καθηλώσει – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ταινίες και οι σειρές του Netflix είναι ατελείωτες, όμως το τελευταίο διάστημα εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές ανακαλύπτουν τα εξαιρετικά ντοκιμαντέρ που προσφέρει η δημοφιλής streaming πλατφόρμα.

Ένα από αυτά τα ντοκιμαντέρ είναι το “Υπόθεση Βάνινκοφ-Καραβάντες: Φόνος δίπλα στο Κύμα”. Πρόκειται για το πρώτο ντοκιμαντέρ που αγγίζει, 20 χρόνια μετά, τις υποθέσεις των δολοφονιών δύο νεαρών κοριτσιών στη Μάλαγα. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε στις 29 Μαΐου, στο DocsBarcelona και είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 23 Ιουνίου. Το ντοκιμαντέρ καλύπτει πολλές οπτικές της υπόθεσης: τη δικαστική, την αστυνομική, την πολιτική, τη μιντιακή, την κοινωνιολογική και τη φυλετική.

Υπόθεση Βανικοφ-Καραβαντες: Φόνος Δίπλα στο Κύμα

Το 1999, η έφηβη Ροθίο Βάνινκοφ δολοφονείται. Η πρώην σύντροφος της μητέρας της, Ντολόρες Βάθκεθ, μπαίνει στη φυλακή χωρίς αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή της. Επηρεασμένη από μια δυνατή προκατειλημμένη εκστρατεία, η ισπανική κοινή γνώμη θέλει να βρει τον δράστη. Tο 2003 εντοπίζεται το πτώμα μιας άλλης έφηβης, της Σόνια Καραβάντες, και αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ